26 / 04 / 2024

Neomarin AVM'de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor!

Neomarin AVM'de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor!

Çocuklar denizaltıyla mavi sulara dalıp, dev deniz canlılarının maketleriyle fotoğraf çektirmek için Neomarin' de buluşuyor. Neomarin AVM' de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor.



16 - 27 Nisan arasındaki her gün Dev Deniz Canlıları’na ev sahipliği yapacak olan Neomarin Pendik AVM,  deniz temalı Nisan etkinlikleriyle yaza hazırlanmanın en iyi yolunu seçti! 


Neomarin Pendik AVM içindeki dev aktivite tüm hızıyla başlarken, Neomarin Çocuk Kültür Merkezi Nisan Programı da büyük bir özenle devam ediyor. Neomarin Pendik AVM içerisinde faaliyet gösteren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, 26 Nisan’a kadar denize ve denizdeki yaşama dair her şeyi birer saatlik workshoplar halinde meraklılara sunacak. Cuma ve Cumartesi günleri 14.00-18.00 saatleri arasında katılıma açık kalacak olan Kültür Merkezi, AVM içindeki denizaltı gezisine uyumlu bir içerikle ilerleyecek. Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nin tüm etkinlikleri gibi 3-6 ve 7-14 yaş gruplarına ayrı ayrı hitap edecek olan workshoplar, Tasarım, Dönüşüm, Yaratıcı Drama, Kukla, Tasvir, Puzzle gibi birbirinden farklı pek çok sanatsal aksiyonu içeriyor. Sanatla iç içe olmanın yanı sıra her Cumartesi günü sağır ve dilsiz akranlarının kullandığı işaret dilini, Dil Bilimleri Atölyesi’nde öğrenecek olan çocuklar; empati yetenekleri geliştirerek sosyal ve duyusal alanda daha aktif bireyler olmaya da hazırlanacaklar.



Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nde 23 Nisan Çarşamba günü rutin aktivitelerin dışına çıkılacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği bu çok gün, özel bir aktivite ile kutlanacak. Çocuklar, 23 Nisan’da hediye çarkı etkinliği ile birbirinden farklı sürprizlerle karşılaşarak Karagöz ve Hacivat’ın deniz hikayelerine ve kahramanlara dokunacaklar. 



Geri Dön