23 / 04 / 2024

Neomarin avm etkinlikleri

Neomarin avm etkinlikleri

Durma Yerinde, Şehir Efsaneleri Neomarin’de. 23 Ocak Cuma günü, Ocak 2015 programını neşeli bir karne partisiyle kapatacak olan çocuklar, birbirinden keyifli hediyelerle uzun bir okul döneminin mükâfatını alacaklar.

Neomarin AVM'de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor!

Çocuklar denizaltıyla mavi sulara dalıp, dev deniz canlılarının maketleriyle fotoğraf çektirmek için Neomarin' de buluşuyor. Neomarin AVM' de Denizaltı Gezisi ve Deniz Aşırı Hayat buluşuyor.

Neomarin AVM'de çocuklar için etkinlikler Eylül ayında da devam ediyor!

Can Çocuk, Gelişim Atölyesi ve Neomarin Alışveriş Merkezi'nin ortak olarak düzenlediği etkinlikler Eylül ayında da devam ediyor. 6-28 Eylül tarihleri arasında, Neomarin Çocuk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinliklere katılım tamamen ücretsiz...

Sur Yapı Metrogarden AVM'de ara tatil etkinlikleri başlıyor! Ücretsiz eğlence fırsatını kaçırmayın!

Sur Yapı Metrogarden AVM'deki ara tatil etkinliklerinde çocuklar, el becerilerini ve hayal güçlerini geliştirmelerine yardımcı olacak atölyelerin dışında sürpriz hediyeler kazanabilecekleri Mini Survivor yarışmasına katılabilecek.

Torium AVM'de kiralık son 3 mağaza!

Torium Alışveriş Merkezi, İstanbul'un yükselen merkezlerinden Beylikdüzü ve Avcılar arasında, Haramidere E-5 karayolu üzerinde yer almaktadır. Torium AVM; alışveriş, eğlence, lezzet, sinema ve etkinlikleri bir arada sunan bir yaşam merkezidir.

Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Neomarin AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Neomarin Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Neomarin bayramda kaça kadar açık? Neomarin bayramda kaçta açılacak?

Arastapark AVM'de 19 Mayıs etkinlikleri düzenlenecek!

Yahya Kaptan ’da bulunan Arastapark AVM, bugün19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. Etkinlikler saat 13:30 'da başlayacak.

Tuzla Anadolum İdol ödeme planı!

NeoMarin AVM’ye 5 kilometre, Viaport AVM’ye ise 7 kilometre uzaklıkta yer alan Anadolum İdol Rezidans 'ta 340 tane daireye yer veriliyor. İşte Tuzla Anadolum İdol ödeme planı...

Cevahir AVM'de yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun...

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun!

Cevahir AVM ile yeni yılın masal kahramanı siz olun. Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, yeni yıl dekorları ve birbirinden farklı sürpriz etkinlikleri ile yılbaşı alışverişinin vazgeçilmez adresi oluyor.

Sera AVM Kütahyalıların buluşma merkezi oldu!

SERA AVM Genel Müdürü Atakan Tahmas, " Kütahya halkına alış-veriş yanı sıra kültür - sanat etkinlikleri de sunuyoruz. Çocuklara ayrı bir önem veriyoruz " dedi...

Final Okulları etkinlikleri Podium AVM'de!

Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan ve yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.

Neomarin Çocuk Kültür Merkezi sanat etkinliklerine sahne oluyor!

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilen Neomarin Pendik AVM içindeki kapalı salonunda hizmet veren Neomarin Çocuk Kültür Merkezi, yaz aylarında eğlenceli ve eğitici bir sanat etkinliğine daha sahne oluyor.

İnegöl AVM 3. yılını kutluyor!

Ziyaretçilerine hep ilkleri yaşatan İnegöl AVM, 3. yılını yine konuklarıyla kutluyor. Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen karnaval renkli katılımcıları ve özel gösteri ekibiyle neşeli anlara ve sahne oldu.

M1 Merkez Kartal AVM Ramazan etkinlikleri!

Sunay Akın ile Mahya Işıkları Söyleşileri ve Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu ile Ramazan Sohbetleri M1 Merkez Kartal AVM'de düzenlenecek. M1 Merkez Kartal AVM 11 Ayın Sultanı'nda ziyaretçilerini bekliyor...

M1 Merkez Konya AVM'de ramazan programları başlıyor!

28 Haziran – 27 Temmuz tarihleri arasında Ramazan boyunca Fasıl, Sihirbaz, Meddah, Aşuk Maşuk Show, Gölge Oyunu, Hacivat – Karagöz Perde ve Çocuk Etkinlikleri yine M1 Merkez Konya AVM’de gerçekleştirilecek.

Neomarin avm etkinlikleri Haberi

Neomarin avm etkinlikleri


24 Ocak Cumartesi günü saat 14.00’de Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nde “Şehrin Efsaneleri” adlı bir kültür ziyafeti başlayacak. Çocuklarımızın heyecanla beklediği Sömestr dönemine özel olarak hazırlanan program, 7 Şubat Cumartesi günü saat 18.00 itibariyle sona erecek. Program boyunca dünyanın çeşitli ülkelerindeki önemli şehir ikonları başrol oynayacak. 

İtalya, İspanya, Hindistan, Fransa, Mısır, Amerika, Japonya, Çekoslovakya ve Türkiye’nin tematik atölyelerle tanıtılacağı Şehir Efsaneleri, bu ülkelerin kültürel, sanatsal, gündelik kimliklerine dair pek çok ögeyi çocuklarla buluşturacak. Şehir Efsaneleri Sömestr Programı; Pazartesi, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Neomarin Çocuk Kültür Merkezi’nin açık ve kapalı alanlarında eşzamanlı biçimde devam edecek. Hiçbir ücret ödemeden aktiviteden yararlanacak olan katılımcılar, aralıklı dokuz gün boyunca sanatsal olduğu kadar kültürel bir seyir ve yolculuk halinde akranlarıyla dünyayı keşfedecekler. Pizza Kulesi, La...