26 / 04 / 2024

Final Okulları etkinlikleri Podium AVM'de!

Final Okulları etkinlikleri Podium AVM'de!

Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan ve yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.



Kısa süre önce Kırıkkale’ nin ilk Alışveriş Merkezi olarak Kırıkkaleli’lerin ve bölge halkının hizmetine giren Podium AVM keyifli ve avantajlı alışveriş imkanı yanında çocuklar için özel olarak düzenlediği etkinliklerde ailelere büyük kolaylıklar sağlıyor.


Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan Podium AVM; kısa sürede Kırıkkale’nin sosyal, kültürel ve eğlence merkezi de oldu .Yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.


Final Okullarının 16 Ağustos – 14 Eylül 2014 tarihleri arasında 1 ay boyunca haftasonları sürecek olan etkinliklerinde yüz boyama, tiyatro, balon dağıtımı gibi etkinliklerle okul tanıtımı yapılmaktadır.



Geri Dön