19 / 04 / 2024

Final Okulları

Final Okulları

Global Yatırım Holding A.Ş., Denizli'de yaptırılan 1000 öğrenci kapasiteli okul inşaatının tamamlandığını ve kira bedelinin tahsilatının başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a yapılan açıklama...

Final Okulları etkinlikleri Podium AVM'de!

Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan ve yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.

Final Okulları Denizli Sümerpark projesinde yerini alıyor!

Final Okulları çok yakında, Global Yatırım Holding ve Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Denizli'nin ve bölgenin en büyük yaşam merkezi Sümerpark Projesinde da yerini alıyor...

Van'da yeni okullar inşa edilecek!

Van Valisi İbrahim Taşyapan, kentteki eğitim yatırımları ve akademik başarı durumunu değerlendirdi. Toplantıda, kentte inşa edilecek yeni okullar için uygun yerlerin hızla belirlenmesi gerektiği belirtildi.

Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e şube açıyor!

Eğitim öğretime Çapa, Bakırköy, Bahçelievler, Halkalı ve Maltepe Kampüslerinde devam eden Oğuzkaan Okulları, Bahçeşehir‘e de bir şube açıyor.

Çanakkale'nin köylerinde konteyner okullar kuruldu!

Çanakkale Ayvacık'ta ard arda meydana gelen depremlerden sonra bazı köylere konteyner okullar kuruldu. Gülpınar köyündeki iki okul tamamlandı.

Bahçeşehir Okulları'nın hedefi 150 kampüs!

Bahçeşehir Okulları, kampüs sayısını 2 yılda 150’ye çıkarmayı hedefliyor. Yeni açılacak kampüslerle 4 bin yeni personele de istihdam sağlanacak.

Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları final projeleri açıklandı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği tarafından Mimar Sinan Uluslararası Proje Olimpiyatları final projeleri açıklandı..

İzmit'teki okullar onarılıyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile faaliyete geçirilen okul hizmet masası, okulların eksiklerini gideriyor. İzmit'te geçen bir yıl içinde okullarda 214 tamirat işi yapıldı.

Ortaöğretim okullarının spor salonları mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, ortaöğretim okullarının spor imkanlarına ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti.

Doğa Okulları kampüs sayısını 150'ye çıkaracak!

2016 yılı eğitim sektörünün en büyük devralma işleminin yaşandığı Doğa Okulları’nın Genel Müdürlük görevini üstlenen Devrim Karaaslanlı, The İstanbul Peg Luxury Class Hotel’de düzenlenen basın toplantısında kurum ve eğitim sektörü açısından 2016 yılını değerlendirdi.

İngiltere'de Türk okulları açılıyor!

Eğitimin en önemli markalarından Bilfen okulları Londra’da ortaokul ve lise açıyor. İngiltere’deki ilk Türk lisesi olma özelliğini de taşıyacak okullarla Avrupa’da da büyük bir marka haline gelmek hedefleniyor

Fethi Şimşek, Doğa Okulları'nı sattı gayrimenkule girdi!

Kurucusu olduğu Doğa Okulları'ndaki hisselerini geçen ağustos ayında Metal Yapı Konut'un patronu Ömer Saçaklıoğlu'na satan Fethi Şimşek, gayrimenkul sektöründe büyüme kararı aldı.

Deniz GYO Eryaman Okulları Binaları değerleme raporunu yayınladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Eryaman Okulları Binaları değerleme raporunu yayınladı.

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları 2017'de açılıyor!

Ege Üniversitesi Güçlendirme Vakfı Okulları, Swissotel Büyük Efes'te tanıtım semineri düzenledi. Kurumun, Ege Üniversitesi içerisinde 4 bin metrekarelik alanda yer alan anaokulu kampusünün de yine önümüzdeki yıl faaliyete geçeceği belirtildi.

FETÖ'nün Çad'daki okulları Türkiye Maarif Vakfı'na devredildi!

Afrika ülkesi Çad'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait tüm okulların Türkiye Maarif Vakfı'na devredilmesine karar verildi.

Final Okulları Haberi

Final Okulları

Global Yatırım Holding A.Ş.'nin açıklaması şöyle:


"18.07.2013 tarihli özel durum açıklamamızda, Şirketimiz ile iştirakimiz Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından Denizli'de hayata geçirilen ve Alışveriş Merkezi, Konut, Okul ve Otel/Hastane fonksiyonlarından oluşan Sümerpark Çok Bileşenli Projesi kapsamında Şirketimizin mülkiyetindeki 6225 ada, 1 no.lu parsel üzerinde Şirketimizin bir okul binası inşa ederek Final Okulları'na teslim etmesi ve Final Okulları'nın da burada 15 yıl boyunca okul olarak faaliyette bulunmasına ilişkin Final Okulları ile bir Kira Sözleşmesi akdedildiğini bildirmiştik. Yaklaşık 11.450 m2 kapalı alanda, 74 derslik, spor salonu, yüzme havuzu, yemekhane, kütüphane, konferans ve toplantı salonları ile yaklaşık 1.000 öğrenciye hizmete verecek okulun inşaatı planlandığı şekilde tamamlanarak Final Okulları'na teslim edilmiş, Final Okulları da 2014-2015 dönemi eğitim öğretim faaliyetine başlamıştır. Bu proje kapsamında...