23 / 04 / 2024

Final Okulları etkinlikleri

Final Okulları etkinlikleri

Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan ve yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.

Manisa'da Milli Eğitim Bakanlığı'na devredilen okullar!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişimi sonrasında Olağanüstü Hal Kararnamesi ile kapatılan ve Milli Eğitim Bakanlığına devredilen okulların ilk öğrencileri ders başı yaptı.

Ahıska Türkleri Erzincan'daki okulları yeniledi!

Erzincan'ın Üzümlü ilçesinde İŞKUR aracılığıyla işe yerleştirilen Ahıska Türkleri, ilçedeki okulların bakım onarımını yaparak yeni öğretim yılına hazır hale getirdi.

Doğa Okulları Bolu Kampüsü açıldı!

Doğa Okulları Bolu’da yeni kampüsünün açılışını görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Anaokulu’ndan liseye kadar her kademede eğitim verecek olan Doğa Okulları’nın Bolu kampüsü açılışına Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü de katıldı. Açılışta geniş güvenlik önlemleri alındı.

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü açıldı!

Uğur Okulları Yaşamkent 15 Temmuz Kampüsü açıldı. Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, açılış töreninde yaptığı konuşmada, Uğur Okullarını Türkiye'nin değerlerine sahip çıktığı için tebrik etti.

Doğa Okulları'nın ilginç satış hikayesi!

Gazeteci Yazar Mahmut Övür, Urfalı iş adamı ve Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Fethi Şimşek tarafından kurulan ve geçtiğimiz günlerde satışı gerçekleşen Doğa Okulları'na dair bir yazı kalem aldı.

Doğa Okulları'nın sayısı 5 yılda 200'e ulaşacak!

Doğa Okullarının yeni sahibi, Metal Yapı Konut Yönetim Kurulu Başkanı Saçaklıoğlu, "5 yıl içinde yapacağımız 500 milyon dolar yatırımla, okul sayısını 200'e çıkarmayı hedefliyoruz." dedi.

İş dünyası FETO'nün okullarına talip!

Fikir Sofrası'nda buluşan Maliye Bakanı Ağbal, Gümrük Bakanı Tüfenkci ve Kalkınma Bakanı Elvan, yatırım ortamının iyileştirilmesinde her türlü desteğin sağlanacağını belirttiler. Toplantıda, iş dünyasının FETÖ'nün yurtdışındaki okullarına talip olduğu da vurgulandı.

Doğa Okulları 2017'de 30 kampüs açacak!

Doğa Okulları Kurucusu Fethi Şimşek, hain darbe girişim sonrası birçok sektörde açıklar meydana geldiğini belirterek, “2017 planlarımız arasında en az 30 kampüs daha açmak var. Bütün bunlar yaklaşık 70 milyon TL'lik bir yatırım gerektiriyor” dedi.

Bursa Zafer Okulları yenileniyor!

Eğitim kurumlarına spor salonları kazandırılması, okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi, ortak sınavlara sponsorluk, okullara spor malzemesi desteği başta olmak üzere eğitim yatırımlarını hep ön planda tutan Bursa Büyükşehir Belediyesi, eğitimde çıtayı iyice yükseltti.

İzmir'de kapatılan okullar devlet himayesinde açılacak!

İzmir merkez ve ilçelerinde FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kapatılan okullar devlet himayesine alındı. Okulların Eylül ayında eğitime başlayacak şekilde kayıt alıp, kadrosunun oluşturulacağını belirtti.

Şırnak Silopi'de yakılan okulların yerine yenileri yapılıyor!

Şırnak'ın Silopi ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından yakılan okulların yerine yenileri yapılıyor. Okulların yeni eğitim yılına yetişmesi için çalışmalar aşırı sıcaklara rağmen sürüyor.

Sudan'daki FETÖ okulları kamulaştırılıyor!

Türkiye'nin Hartum Büyükelçisi Cemalettin Aydın, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Sudan Cumhurbaşkanlığı'nın ülkedeki FETÖ okullarının kamulaştırılmasına yönelik karar aldığını söyledi.

Başbakan Yıldırım: Harp okulları aynen devam edecek!

Başbakan Yıldırım, "Harp okullarının kapatıldığını söylüyorlar. Bunlar doğru değildir. Harp okulları aynen devam edecektir. Okullara girişteki kısıtlamaları ortadan kaldırdık." dedi.

Final Okulları etkinlikleri Haberi

Final Okulları etkinlikleri

Kısa süre önce Kırıkkale’ nin ilk Alışveriş Merkezi olarak Kırıkkaleli’lerin ve bölge halkının hizmetine giren Podium AVM keyifli ve avantajlı alışveriş imkanı yanında çocuklar için özel olarak düzenlediği etkinliklerde ailelere büyük kolaylıklar sağlıyor.


Elif Gayrimenkul yatırım ortaklığı tarafından Kırıkkale’de hizmete açılan Podium AVM; kısa sürede Kırıkkale’nin sosyal, kültürel ve eğlence merkezi de oldu .Yönetimi MP Gayrimenkul Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yapılan Podium AVM Kırıkkalelileri ülkemizin önde gelen markalarıyla cazip kampanyalarla buluşturuyor.


Final Okullarının 16 Ağustos – 14 Eylül 2014 tarihleri arasında 1 ay boyunca haftasonları sürecek olan etkinliklerinde yüz boyama, tiyatro, balon dağıtımı gibi etkinliklerle okul tanıtımı...