26 / 04 / 2024

Koton, Neomarin AVM'de bin 168 m²'lik mağaza açacak!

Koton, Neomarin AVM'de bin 168 m²'lik mağaza açacak!

Koton Giyim, 1.168 metrekarelik mağazası ile Neomarin AVM´de yerini alıyor...



Benetton, Crispino, Ziya 100 Altı ve Yaygan Çanta da Neomarin AVM´nin yeni cazibe merkezleri olacak.

"Yeni Nesil AVM" anlayışına kattığı yorum ile diğer AVM´lerden ayrılan Neomarin AVM, bünyesine yeni katılan mağazalarla gücünü artırdı. Son 10 yılda hızla büyüyerek uluslar arası bir fast fashion markası haline gelen Koton Giyim, erkek, kadın ve gençler için ekonomik fiyatlı, son moda ürünleri satışa sunuyor. Koton Neomarin mağazası 1.168 metrekarelik alanda hizmet verecek.

Benetton, Crispino, Ziya 100 Altı ve Yaygan Çanta mağazalarında ise Pendik ve çevresinde oturan vatandaşlara yönelik zengin çeşitli ürünler sunuluyor. Türkiye´ye ilk giriş yapan uluslar arası hazır giyim markası olan Benetton, dünya modasını aynı anda Neomarin AVM´ye getirecek.

Markalaşma sürecini başarı ile yürüten ve mağaza sayısını hızla artıran Crispino Giyim ise tüketicinin yakınında olmak için Neomarin AVM´de yerini aldı. 100 liranın altında sattığı ayakkabılarla sektöre farklı bir soluk getiren Ziya 100 Altı Ayakkabı da yeni konseptiyle ilk kez Neomarin AVM´de hizmet verecek. Üretimini gerçekleştirdiği çanta ve kırtasiye ürünleri lisanslı markalarla satışa sunan Yaygan Çanta da Neomarin´in yeni üyelerinden biri oldu.

Neomarin AVM, açıldığı günden beri başta Pendikliler olmak üzere çevre ilçelerinde alışveriş merkezi haline geldi. Neomarin AVM´de; 140´ın üzerinde seçkin mağaza bulunuyor. Ayrıca; 1.250 araca ücretsiz otopark imkanı ve çocuklar için 3 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu oyun ve eğlence merkezi Safari Park´la çocukların doyasıya eğleneceği ve ailelerin güzel vakit geçirip, alışverişini yapabileceği çok cazip bir alışveriş merkezi.


Geri Dön