26 / 04 / 2024

Neoplus AVM yarıyıl tatiline farklı etkinliklerle giriyor!

Neoplus AVM yarıyıl tatiline farklı etkinliklerle giriyor!

 Neoplus Outlet ve Yaşam Merkezi yarıyıl tatili için çok özel etkinlikler hazırladı. Tatil boyunca çocuklar drama, dans, el becerileri ve  yarışmalar gibi hem eğlendiren hem de eğiten aktivitelere katılabilecek



 Neoplus Outlet ve Yaşam Merkezi yarıyıl tatili için çok özel etkinlikler hazırladı. Yetenek Sizsiniz Finalistlerinin muhteşem gösterilerinden, pasta yapımına, kahkaha yarışmasından dans eğitimine ve çiçek ekim atölyesine kadar birçok eğlenceli aktivite yarıyıl tatilinde çocukları bekliyor. Tatil boyunca çocuklar drama, tiyatro, ritim, dans, el becerileri, sanatsal faaliyetler ve  yarışmalar gibi hem eğlendiren hem de eğiten aktivitelere katılabilecek.              
29 Ocak Cumartesi – 11 Şubat Cuma tarihleri arasında her gün 14.00 – 18.00 arasında düzenlenecek etkinliklerle çocuklar aileleriyle birlikte tüm yorgunluklarını atıp, tatili doyasıya yaşayacaklar.

Neoplus AVM’de  yarıyıl tatil programı kapsamında 29-30 Ocak 15.00 – 16.30 arasında Yetenek Sizsiniz Finalistlerinden Bilal- Papi Dansçıları, Kaya Adamlar, Michael Jackson dansları yapan Kaan Baybağ, Beatbox Serkan, Barış Erkmen ve Örümcek Kız Ezgi gösterileri ile  minik ziyaretçileri coşturacak.

5 -6 Şubat 14.00-18.00 arasında  ise Sirk Sanatları Gösterileri ve Atölye Çalışmaları yapılacak. Çocuklar 31 Ocak- 4  Şubat ve 7-11 Şubat  tarihleri arasında çocuk tiyatroları, pop dans ve jazz dans eğitimlerinin verildiği  Modern Dans Atölyesi etkinliklerine katılabilecek, çuval yarışması,  yumurta yarışması gibi eğlenceli  birçok aktivite ile  tatilin keyfini çıkaracaklar.

Çocuklar bir yandan; Kül kedisi, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, İyi Korsan, Üç Küçük Palyaço, Yalancı Çoban tiyatro etkinlikleri ile eğlenecek, diğer yandan da Kurdela Dansı, Michael Jackson Dansı,  Çılgın Çocuklar Danslarını izlemek ve dans eğitimlerine katılma şansını yakalayacaklar. Melekler, Kuğu Gölü ve Kardelenler gibi bale gösterilerini de içeren Modern Bale Atölyesinde ise  Modern Bale ile ilgili temel eğitimler verilecek.  Ayrıca yeteneklerini sergilemek isteyenler arasında yapılacak yarışmalarda 2011 En İyi AVM Dansçısı, En İyi AVM Şarkıcısı, En İyi AVM Ressamı ve  En İyi AVM Oyuncusu seçilecek. Kazananlara çeşitli ödüller verilecek.

Neoplus AVM; tüm bu  sayısız etkinliklerin yanı sıra  tatil süresince havada uçan toplar, yanan meşaleler, lobutlarla festival atmosferine bürünecek. 

www.neoplus.com.tr


Geri Dön