25 / 04 / 2024

Nest Bornova Projesi bu ay sonunda tamamlanacak!

Nest Bornova Projesi bu ay sonunda tamamlanacak!

Nestyap, büyük bir özen ve özveri göstererek ortaya koyduğu her projesiyle, İzmir ve çevresine yeni değerler katmakta, şehrin çehresine farklı bir soluk getiriyor. Nest Bornova Projesi'nin bu ay sonunda tamamlanacak.



Nestyap, tecrübeli ekibi ve yenilikçi yaklaşımıyla, standartların üzerinde yaşam projeleri gerçekleştiriyor. Projelerin merkezine insanı alan Nestyap, büyük bir özen ve özveri göstererek ortaya koyduğu her projesiyle,  İzmir  ve çevresine yeni değerler katmakta, şehrin çehresine farklı bir soluk getiriyor. 



Nestyap tarafından hayata geçirilen Nest Bornova Projesi'nin bu ay sonunda tamamlanacağı öğrenildi. Nest Bornova Projesi, 2 blok ve 28 tane 2+1,68 tane 1+1 olmak üzere toplam 96 konuttan oluşuyor. Proje; Ege Üniversitesi, Ege Üniversitesi Hastanesi, Yaşar Üniversitesi, Şifa Üniversitesi Hastanesi, Bahçeşehir Koleji, Forum Bornova AVM, Çeşme /Aydın otobanı gibi önemli noktalara komşu olarak yükseliyor. Nest Bornova şehrin en önemli sağlık komplekslerine, üniversite ve eğitim kampüslerine oldukça yakın ve Forum Bornova Alışveriş Merkezine yürüyüş mesafesinde bulunuyor. 


Gözlem 


Geri Dön