20 / 04 / 2024

Netflix’in ardından BluTV'ye de zam geldi! İşte BluTV 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Netflix’in ardından BluTV'ye de zam geldi! İşte BluTV 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Netflix’in ardından BluTV ye de zam geldi. Peki BluTV nin aylık ücreti ne kadar olacak? Rakiplerinden geri kalmadı ve BluTV de abonelik ücretlerine zam yapma kararı aldı. İşte BluTV kullanıcılarını yakından ilgilendiren yeni fiyat listesi.



Son yıllarda oldukça başarılı yayınlara ev sahipliği yapan bijital yayın platformu BluTV, abonelik ücretlerine zam yaptıklarını üzülerek duyurdu. Yapılan açıklamada olumsuz ekonomik göstergeler her kalemde zam getirdiğini belirterek zam yapma kararlarını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde BluTV’den yapılan açıklamaya göre, gelen zammın ardından aylık abonelik ücreti 49,90 TL, yıllık abonelik ücreti ise 12 taksit seçeneği ile ayda 29,90 TL olarak yansıtılacak (20.09.2022 tarihinden önce oluşturulmuş aylık ve yıllık üyeliklerde ücret artışı, bir sonraki ödeme yenileme döneminde geçerli) olacağını kamuoyuna duyurdu.Yapılan açıklamaya istinaden en son haziran ayında fiyat artışına gittiği aktarılan platform,

Türkiye’de ciddi bir kullanıcı kitlesine sahip olduğunu biliyoruz. 

Yapıtığımız incelemelerde  ücretlerde artış oldu ancak BluTV’yi kullanmak için bu kadar para vermek zorunda olmadığınızı belirtmek isteriz. Şimdi burada elbette sizi korsan sitelerine yönlendirme niyetinde değiliz.

Netflix’in ardından BluTV ye de zam geldi! İşte BluTV 27 Eylül 2022 fiyat listesi


Geri Dön