19 / 04 / 2024

Network Zorlu Center'da mağaza açtı!

Network Zorlu Center'da mağaza açtı!

Yeni dekorasyonu ile dikkat çeken ve müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefleyen Network Milano ve New York’un mimarisini bir araya getirdiği 450 m2’lik mağazasında, zıtlıklardan oluşan kadın ve erkek dünyasına vurgu yapı



Türk modasının “zamansız” markası Network,  İstanbul’a yeni bir soluk katacak olan Zorlu Center’da yeni mağazasını açıyor. Yeni dekorasyonu ile dikkat çeken ve müşterilerine keyifli ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşatmayı hedefleyen Network Milano ve New York’un mimarisini bir araya getirdiği 450 m2’lik mağazasında, zıtlıklardan oluşan kadın ve erkek dünyasına vurgu yapıyor.

 

Network Zorlu Center, genel erkek karakterini New York’un sert ve köşeli mimarisiyle özdeşleştirirken, Milano’nun yumuşak ve yatay görünümü Network kadınının sofistike dünyasını yansıtıyor. Kadın dünyasının farklılıklarının Network koleksiyonuyla bir araya gelerek yarattığı senfoni, erkek karakterinin kendine özgü hatlarını da yine aynı mekanda zamansız tasarımlarla birleştirerek sunuyor.

 

 

25 yıllık deneyimiyle yurtdışında Bloomingdale’s, Macy’s, Chanel, Adidas ve JCPenney gibi birçok uluslararası moda ve perakende markasının mağaza tasarımlarını yapan ALU Mimarlık Ofisi tarafından dizayn edilen Network Zorlu Center, kusursuz hizmet anlayışını ve her geçen sezon derinleşen zamansız tasarımlarını farklı bir dünyada sunarak benzersiz bir alışveriş deneyimi sunuyor.

 

 

Network Zorlu Center, hergün 10:00-22:00 saatleri arasında hizmet veriyor.



Geri Dön