20 / 04 / 2024

Atasay, Zorlu Center'da mağaza açtı!

Atasay, Zorlu Center'da mağaza açtı!

Kurulduğu günden beri dünyada 110 milyonun üzerinde kadını takılarıyla buluşturan Atasay Mücevherat, modernden klasiğe günün her anını değerli aksesuarla tamamlamak isteyen tüm kadınları Zorlu Center'daki mağazasına bekliyor...



Türkiye'nin en seçkin alışveriş merkezleri ve caddelerinde mağazaları olan olan Atasay, geçtiğimiz günlerde açılan Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Zorlu Center'da da yerini aldı. 


Atasay'ın tüketicilerin yaşam biçimlerine göre pazarı segmente ederek, farklı profillere uygun Myras, Belle, One&Only Tektaş, Atasay Fantezi Pırlanta, Alyanz, J ou, Gifty, Asgold Coronet, Asgold Classic, Asgold 22 Ayar isimli 10 alt markası bulunuyor. 


-"76 yıldır her müşteri profiline uygun ürünler sunuyoruz" 


Mücevherat sektöründe bu yıl ilk kez yapılan 'Lovemark' araştırmasında Türkiye'nin en sevilen markası seçilen Atasay'ın Genel Müdürü Çiğdem Kamer," Atasay olarak 76 yıldır güncel trendleri tüketici eğilimleri ile birleştirerek hazırladığımız koleksiyonlarımızla her müşteri profiline uygun çözümler sunuyoruz. 


Bu nedenle de Türkiye'nin en değerli mücevher markaları ve Türkiye'nin Süper Markaları listelerinde kuyumculuk sektörünü temsil eden firma olduk. Türkiye'nin en sevilen markası mücevher markası olmak ise bize ayrı bir gurur verdi" dedi. Kamer, Türkiye'nin en gözde alışveriş merkezi ve caddelerinde Atasay mağazaları açmaya devam edeceklerini söyledi. 

Atasay'ın koleksiyonları tamamı ödüllü tasarımcılardan oluşan Tasarım Ekibi tarafından, Moda Konsept Tasarımcısı Özlem Süer danışmanlığında hazırlanıyor. 



Küresel Ana Haber


Geri Dön