25 / 04 / 2024

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 



Yemeksepeti’nin CEO’su olarak görevini sürdüren Nevzat Aydın’ın geçtiğimiz Mart'ta Türkiye eski ralli şampiyonlarından iş insanı İskender Atakan’dan Beykoz Anadoluhisarı’ndaki Tevfik Bey Yalısı’nı satın aldığı öğrenildi. 

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; Aydın, Tevfik Bey Yalısı’nı 90 milyon TL'ye aldı. Nevzat Aydın, Boğaz'da yalı sahibi olan 600 kişinin arasına ismini yazdırdı. 

1991’DE YANMIŞTI

Tarihi yalı 31 Mayıs 1991’de yanmıştı. Tekrar restore edilen yalı yapılan değişikliklere rağmen Boğaziçi’nin eski günlerinden esintiler vermeyi sürdürüyor.

ÜNLÜ GİRİŞİMCİLER KOMŞU OLDU

Nevzat Aydın satın aldığı yalı ile bir başka Türk girişimci Gittigidiyor’un eski sahibi ve Getir'in ortaklarından Serkan Borançılı'nın komşu oldu. 

KURDUĞU ŞİRKETİ 589 MİLYON DOLARA SATMIŞTI

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti’ni 2000'de kuran Nevzat Aydın, 2015’te dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero’yu 589 milyon dolara satmıştı.

Aydın, birçok yatırıma da melek yatırımcı olarak katkıda bulunuyor. Hali hazırda 30'un üzerinde projede yatırımı olan Nevzat Aydın son olarak milli 3D yazıcı üreticisi Zaxe'ye de yatırım yapmıştı. 

Sinem Kobal ve Lalin'e 3 milyon TL'lik hediye villa!


Geri Dön