10 / 04 / 2024

tevfik bey yalısı kimin

tevfik bey yalısı kimin

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Mabeyinci Arif Bey Yalısı icradan satılıyor!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde bulunan Mabeyinci Arif Bey Yalısı'nı 274 milyon 754 bin 571 Türk Lirası bedelle icradan satıyor...

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın restasyonunda iş kazası!

Beykoz'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nda restorasyon çalışmalarının yapıldığı sırada iş kazası meydana geldi.

Namık Tanık: Komodor Remzi Bey Yalısı’nı 20 dakikada aldım!

Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü’ye ait olan Komodor Remzi Bey Yalısı’nı icra yoluyla satışından hemen önce satın alan NATA Holding’in patronu işadamı Namık Tanık konuştu. Tanık, “Sevinç Hanım’ı üzmedik, ilk söylediği rakamı kabul ettim.” dedi.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu!

Boğaz'ın en gözde klasik Osmanlı yalılarından biri olan Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı 28 Şubat'ta durdurulmuştu. Komodor Remzi Bey Yalısı'nın yeni sahibi belli oldu.

Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satışı durduruldu!

Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı’na ait Anadoluhisarı’ndaki 100 yıllık Komodor Remzi Bey Yalısı'nın icradan satış ihalesi bugün yapılacaktı. Ancak satış ihalesi durduruldu.

Komodor Remzi Bey Yalısı bugün icradan satılıyor!

Anadoluhisarı'ndaki tarihi Komodor Remzi Bey Yalısı, Beykoz Adliyesi İcra Müdürlüğü tarafından bugün satışa çıkıyor. 20 milyon TL'ye satışa çıkan yalıya alıcı çıkmaması halinde 28 Mart'ta ikinci kez ihaleye çıkacak.

Sevinç İnönü, Komodor Remzi Bey Yalısı hakkında konuştu!

Komodor Remzi Bey Yalısı 28 Şubat’ta Beykoz İcra Dairesi’nden yeniden satışa çıkarılacak. Sevinç İnönü, "Erdal burayı çok severdi. 1998 yılından 2007 yılına kadar da Erdal’la burada yaşadık. Güzel günlerimiz oldu. " dedi.

Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Sevinç ve Erdal İnönü Vakfı’na ait Anadoluhisarı’ndaki 100 yıllık Komodor Remzi Bey Yalısı, yıllardır süregelen hukuk savaşının ardından bir kez daha icradan satışa çıkarılıyor. Yalıya 20 milyon TL fiyat biçildi.

Beykoz Komodor Remzi Bey Yalısı icradan satılıyor!

Beykoz İcra Dairesi, Beykoz Anadolu Hisarın'daki Komodor Remzi Bey Yalısı'nı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek yalının fiyatı 20 milyon TL olarak belirlendi.

2007 yılında Abut Efendi Yalısı 40 milyon dolara satılık!

1835-1855 yılları arasında banker Altunizade Necip Bey tarafından, mimar Garabed Balyan'a yaptırılan Kandilli'deki Abut Efendi Yalısı, 2007 yılında 40 milyon dolara (53 milyon 200 bin liraya) satılmayı bekliyormuş.

2004 yılında Tahsin Bey Yalısı 22.2 trilyon liraya satılmış!

2004 yılında Erol Aksoy'dan TMSF'ye geçen Tahsin Bey Yalısı, yapılan açık artırma ile 22.2 trilyon liraya Haluk Dinçer'e satılmış. Sarıyer'de 6 bin 355 metrekarelik alana kurulu yalı, 157 bin adet altın parasına satılmış.

2001 yılında Kıbrıslılar Yalısı'nın iskele için penceresi sökülmüş!

2001 yılında Boğaziçi'nin en eski yalılarından olan Kandilli'deki Kıbrıslılar Yalısı'nın orta bölümüne sahip olan Umran Üzümcü, yalıyı denize açabilmek için pencerelerden birini çıkartarak yerine kapı takmış.

tevfik bey yalısı kimin Haberi

tevfik bey yalısı kimin

Yemeksepeti’nin CEO’su olarak görevini sürdüren Nevzat Aydın’ın geçtiğimiz Mart'ta Türkiye eski ralli şampiyonlarından iş insanı İskender Atakan’dan Beykoz Anadoluhisarı’ndaki Tevfik Bey Yalısı’nı satın aldığı öğrenildi. 

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; Aydın, Tevfik Bey Yalısı’nı 90 milyon TL'ye aldı. Nevzat Aydın, Boğaz'da yalı sahibi olan 600 kişinin arasına ismini yazdırdı. 

1991’DE YANMIŞTI

Tarihi yalı 31 Mayıs 1991’de yanmıştı. Tekrar restore edilen yalı yapılan değişikliklere rağmen Boğaziçi’nin eski günlerinden esintiler vermeyi sürdürüyor.

ÜNLÜ GİRİŞİMCİLER KOMŞU OLDU

Nevzat Aydın satın aldığı yalı ile bir başka Türk girişimci Gittigidiyor’un eski sahibi ve Getir'in ortaklarından Serkan Borançılı'nın komşu oldu. 

KURDUĞU ŞİRKETİ 589 MİLYON DOLARA SATMIŞTI

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti’ni 2000'de kuran Nevzat Aydın, 2015’te dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero’yu 589 milyon dolara...