10 / 05 / 2024

yemeksepeti ceo nevzat aydın ev

yemeksepeti ceo nevzat aydın ev

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

Yemeksepeti'nden TÜRES üyesi 500 işletmeye 2 bin TL’lik kira yardımı!

Yemeksepeti Üst Yöneticisi (CEO) Nevzat Aydın, Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği (TÜRES) üyesi işletmelere toplam 1 milyon TL’lik destek olduklarını, verdiğimiz destekle TÜRES üyesi 500 işletmeye 2 bin TL’lik kira yardımı yaptıklarını söyledi.

Nevzat Aydın Anadoluhisarı'ndaki Tevfik Bey Yalısı'nı 90 milyon TL'ye aldı!

Ünlü girişimci, Yemeksepeti'nin kurucusu ve CEO'su Nevzat Aydın, Anadoluhisarı'nda Tevfik Bey Yalısı'nı eski ralli şampiyonu İskender Atakan'dan 90 milyon TL'ye satın aldı. 

5 ayda 4 inşaat şirketinin CEO'su değişti!

Türkiye'de şirketlerin üst yönetimlerinde ciddi bir hareketlilik var. 2019 başından bu yana 60'ın üzerinde şirket CEO, genel müdür ve ülke müdürü değiştirdi. 5 ayda 4 inşaat şirketi CEO yada genel müdürünü değiştirdi.

Mimar Nevzat Sayın’ın yeni kitabı okuyucu ile buluştu!

Türkiye modern mimarlık tarihinin kurucu mimarları arasında bulunan Nevzat Sayın’ın son on beş yıllık üretiminin arşivi niteliğinde yer alan "Düşünceler/İşler" isimli yeni kitabı düzenlenen etkinliğe katıldı.

Seba Gacemer Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO'su arasında!

Ekonomist Dergisi'nin bu yıl yedincisi gerçekleştirilen ''Türkiye'nin En Güçlü 50 Kadın CEO''su araştırması sonuçlandı. Sinpaş GYO Genel Müdürü Seba Gacemer listede 9'uncu sırada yer aldı.

Nevzat Doğan'dan İzmit'e gençlik merkezi müjdesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Alikahya Fatih Mahallesi’ne gerçekleştirdiği inceleme gezisinde yeni bir gençlik merkezi müjdesi verdi.

Nevzat Doğan'dan müteahhitlere teşekkür belgesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

İnşaat sektörünün 4 CEO'su nasıl karar alıyor?

Artan kurlarla birlikte CEO'lar, şirket genelinde karar alma süreçlerini hızlandırmaya çalışıyor. Bekleme süresini kısaltmak için kimi CEO 24 saatte karara bağlama kimi de yetkilendirme gibi farklı yöntemleri benimsiyor...

Hürriyet Emlak’ın yeni CEO'su Theo Mseka oldu!

Theo Mseka, 3 Eylül tarihi itibariyle Hürriyet Emlak'ın Chief Executive Officer (CEO) görevine atandı. 

Nevzat Doğan imar kanununun mutfağında görev yapacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın oluşturduğu çalışma grubunda görevlendirildi.

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

50 Güçlü Kadın CEO listesinde inşaattan 2 isim!

Türkiye’nin önde gelen iş kadınlarının konuşmacı olarak katıldığı ve ödüllendirildiği ’50 Güçlü Kadın CEO Zirvesi’ Conrad Otel’de yapıldı. 

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye'nin yeni CEO'su oldu!

Stefan Zeiselmaier, ECE Türkiye’nin yeni CEO’su olarak atandı. ECE Grubu CIO’su Henrie W. Kötter, “ECE Türkiye’nin yönetimini Stefan Zeiselmaier’e emanet etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz." dedi...

yemeksepeti ceo nevzat aydın ev Haberi

yemeksepeti ceo nevzat aydın ev

Yemeksepeti’nin CEO’su olarak görevini sürdüren Nevzat Aydın’ın geçtiğimiz Mart'ta Türkiye eski ralli şampiyonlarından iş insanı İskender Atakan’dan Beykoz Anadoluhisarı’ndaki Tevfik Bey Yalısı’nı satın aldığı öğrenildi. 

Sözcü'den Hayati Arıgan'ın haberine göre; Aydın, Tevfik Bey Yalısı’nı 90 milyon TL'ye aldı. Nevzat Aydın, Boğaz'da yalı sahibi olan 600 kişinin arasına ismini yazdırdı. 

1991’DE YANMIŞTI

Tarihi yalı 31 Mayıs 1991’de yanmıştı. Tekrar restore edilen yalı yapılan değişikliklere rağmen Boğaziçi’nin eski günlerinden esintiler vermeyi sürdürüyor.

ÜNLÜ GİRİŞİMCİLER KOMŞU OLDU

Nevzat Aydın satın aldığı yalı ile bir başka Türk girişimci Gittigidiyor’un eski sahibi ve Getir'in ortaklarından Serkan Borançılı'nın komşu oldu. 

KURDUĞU ŞİRKETİ 589 MİLYON DOLARA SATMIŞTI

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti’ni 2000'de kuran Nevzat Aydın, 2015’te dünyanın en büyük online yemek sipariş platformu Delivery Hero’yu 589 milyon dolara...