27 / 04 / 2024

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

Nevzat Ceylan: AnkaPark en kısa sürede açılmalı!

AnkaPark’ın en kısa süre içerisinde faaliyete geçmesi gerektiğinden bahseden AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden meydana gelen parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi bulunuyor.



AnkaPark’ın en kısa  içerisinde açılması gerektiğini söyleyen AK Parti  Ankara  Milletvekili Nevzat Ceylan, “1,3 milyon metrekare alan üzerine kuru olan ve 12 farklı tematik bölümden oluşan parkta 2 bin 117 eğlence ünitesi yer alıyor. Parkın sahip olduğu 17 lunapark treni ile dünyanın ikinci, Avrupa’nın ise en büyük tema parkı olacak. AnkaPark’a Ankaralılar olarak sahip çıkalım” diye konuştu. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; tema parkın hizmete açılmasının Ankara’nın tanıtımına büyük katkı sunacağını ve kent turizmine büyük bir canlılık katacağından bahseden Ceylan, “AnkaPark’ın yerli ve yabancı turistlerin gözde yeri olacağını düşünüyorum. Yapılan yatırımlar heba olmaması, bu güzel eserin en kısa sürede faaliyete geçmesi gerek. El birliği ile AnkaPark’ı canlandırmalıyız” açıklamasında bulundu. 
 


Geri Dön