16 / 04 / 2024

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Volkan Bozay Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'nin yeni CEO'su oldu! 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. 



Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Üst Yöneticiliği (CEO) görevine Volkan Bozay getirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; birliğin gerçekleştirilen genel kurulunda, CEO'luk görevine Bozay atandı. TÇMB'nin önceki çalışmalarına katkıda bulunan eski CEO İsmail Bulut ise  TÇMB Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı oldu.

Kamuda ve özel sektörde uzun yıllar yöneticilik yapan Bozbay  Hazine ve Dış Ticaret Müsteşarlığı'nda görev aldı. Bozay, sırasıyla dış ticaret uzman yardımcısı, Ar-Ge birimi ve dış ticaret uzmanı olarak çalıştıktan sonra  TOKİ  Finansman Dairesi Başkanı ve Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini üstlendi.

2004-2006 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Bozay, 2006'dan itibaren British American Tobacco şirketinde Kurumsal İlişkiler Müdürü olarak görev aldı. 

Volkan Bozay British American Tobacco'daki görevinin yanı sıra 2011'den itibaren Türkiye İhracatçılar Meclisi Üyesi, Ulusal Tütün Ürünleri İmalatçıları Derneği ile Ege İhracatçı Tütün ve Tütün Mamulleri Birlikleri İhracatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini de yerine getiriyor. 

Deneyimleri sayesinde önemli katkılar sağlayacak 

Atamalara yönelik değerlendirme yapan TÇMB Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Saka, bugüne kadar CEO'luk görevini yürüten İsmail Bulut'a teşekkürlerini sundu. 

İsmail Bulut'tan görevi teslim alan Bozay'ın kamu ve özel sektördeki kıymetli deneyimleriyle TÇMB'ye ve sektöre önemli katkılar sağlayacağını belirten Saka, “Bu katkılardan en önemlisi sektörün stratejik önceliklerini hayata geçirerek birliği gelecek vizyonuna taşımak olacaktır" dedi.

 

Volkan Bozay kimdir?


Geri Dön