26 / 04 / 2024

Volkan Bozay kimdir?

Volkan Bozay kimdir?

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin (TÇMB) yeni CEO'su Volkan Bozay kimdir? Volkan Bozay, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Volkan Bozay'ın biyografisi...



Volkan Bozay kimdir? 

Orta Doğu Teknik niversitesi İşletme Bölümü'nde üniversite eğitimi alan Volkan Bozay yüksek lisans eğitimini de Clameront Graduate University’de Finans ve Strateji Bölümünde tamamladı.

Profesyonel iş hayatına 2011 yılında  başlayan Bozay, rkiye İhracatçılar Meclisi Üyesi, Ulusal Tütün Ürünleri İmalatçıları Derneği ile Ege İhracatçı Tütün ve Tütün Mamulleri Birlikleri İhracatçılar Derneği Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulundu. 

2004-2006 yılları arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı'nda Tanıtma Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Bozay, 2006'dan itibaren British American Tobacco şirketinde Kurumsal İlişkiler Müdürü olarak görev aldı. 

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nde CEO'luk görevini İsmail Bulut'tan devralan Bozay, kamuda ve özel sektördeki deneyimleri ve bilgileriyle Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği'ne katkıda bulunacak.

 


Geri Dön