20 / 04 / 2024

Nevzat Doğan'dan müteahhitlere teşekkür belgesi!

Nevzat Doğan'dan müteahhitlere teşekkür belgesi!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.



 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan işini zamanında ve titizlikle yapan İzmitli müteahhitlere teşekkür belgesi verdi.

İzmit Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Nevzat Doğan’ın makamında yapılan buluşmada İzmit Belediyesi ile iş yapan Şenol Hafriyat’ın sahibi Şenol Yalvaç, Gersut İnşaat’ın sahibi Özkan Gül, Adar İnşaat’ın sahibi Sadin Adar, Semen Yapı’nın sahibi Murat İpek, Nursel Asfalt’ın sahipleri Remiz Güngör ile Veysel Özerdem de yer aldı.

Buluşmada firma sahiplerine özenli, titiz ve işlerini zamanında yaptıkları için teşekkürlerini sunan Başkan Doğan “görevde bulunduğumuz süre içerisinde müteahhitlerimizle pek bir araya gelemeyiz. Herkes gelir, işini yapar, parasını alır. Doğru olanın da bu olduğuna inanıyorum. Bu süre içerisinde her birinizin firmasıyla ilgili belediye olarak bir değerlendirme yaptık. Sizlerle ve çalışmalarınızla ilgili dönemin hassasiyeti nedeniyle fedakârlıklarınızdan bahsedilince biz de teşekkür edelim istedik. Zaman zaman ekonomik alanda olsun, başka alanda olsun bir takım dalgalanmalar olabilir. Bildiğiniz gibi bir süre önce tamamıyla dışarıdan müdahaleyle olan bir süreci yaşadık. Bu süreçte her firma farklı bir duruş gösterdi. Sizlerin bu süreçte gösterdiğiniz gayretinize, işinize olan saygınıza teşekkür ederiz. Sizin fedakârlıklarınız bu tür belgelerle ölçülmez. Doğuda, Güneydoğu’da, Suriye sınırında askerimiz devletimizin bekası için canını veriyor. Eğer bir ekonomik savaş varsa orda da biz gerektiğinde ekonomik kayıp vereceğiz, fedakârlık yapacağız. Sizler üzerinize düşeni yaptınız. Belediyemizle ilgili çalışmalarda işleri aksatmadan tamamladınız. Hepinize tekrar teşekkür ederim. Allah kazancınızı daha da artırsın” dedi.

Başkan Doğan’ın teşekkür belgesi verdiği müteahhitler de konuyla ilgili olarak, “Ülke hepimizin. Fedakârlık yapılması gerektiği zaman bunu yapmaktan geri kalmayız. İzmit Belediyesi ile iş yapmaktan da her zaman gurur duyduk. Başkanımıza ve ekibine bizler teşekkür ederiz” dedi.


Geri Dön