24 / 04 / 2024

New Work konsepti ile Trump Towers Ofis taşınmaya hazır!

New Work konsepti ile Trump Towers Ofis taşınmaya hazır!

İstanbul Şişlide hayat bulan Trump Towers İstanbulun 36 bin metrekarelik kısmı kiralamaya hazır ofislere ayrıldı. Projede yer alan kiralık ofislerin metrekare fiyatı ise 35 dolardan başlıyor



New Work konsepti ile iş yaşamına yeni bir standart getiren Trump Towers İstanbul, Trump International ve Doğan Grupun ortak projesi olarak hayata geçiriliyor.

Trump Towers İstanbulun tamamı 2012 yılının bahar aylarında tamamlanacak ve resmi olarak açılışı yapılacak. Projenin iş yaşamına yeni bir boyut kazandırması hedefleniyor.

Projede ofisler 37 katlı blokta yer alacak. 2 kuleden oluşan Trump Towers İstanbulun 39 katlı bloğunda ise rezidanslar bulunacak.

İstanbul Şişlide hayat bulan Trump Towers İstanbulun 36 bin metrekarelik kısmı kiralamaya hazır ofislere ayrıldı. Projede yer alan kiralık ofislerin metrekare fiyatı ise 35 dolardan başlıyor.

Trump Towers İstanbulun 39 katlı rezidans kulesi 154 metre yüksekliğinde inşa ediliyor. Burada yer alacak konutların en büyüğü ise 680 metrekare alana sahip olabilecek.

205 konutluk bir proje olarak yükselecek olan Trump Towers İstanbul, Brigitte Weber Mimarlık imzası taşıyor. 88 ayrı tipte dairenin oluşturacağı projede bir de 62 bin 350 metrekare alanda kurulu alışveriş merkezi olacak.

Trump Towers İstanbul Şişlinin sunduğu ayrıcalıklar içerisinde, kütüphane, bar, şömineli oturma bölümü, business center, çocuk oyun alanları ile toplantı salonları mevcut.

212 356 6200

www.trumpistanbul.com.tr

Trump Towers'ı havadan görmek için tıklayınız


İclal Süzgün/Emlakkulisi.com

Geri Dön