25 / 04 / 2024

New York'un MIPIM ödüllü kulesini Türkler dikiyor!

New York'un MIPIM ödüllü kulesini Türkler dikiyor!

Nef, New York'taki kule projesiyle Tabanlıoğlu da Selçuk Ecza projesiyle dünyanın en büyük fuarı MIPIM'de ödüle layık görüldü. Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkuliin Oscar'ı sayılan MIPIM'de Architectural Review



Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkuliin Oscar'ı sayılan MIPIM'de Architectural Review Future Projects Avvards'ta "Yüksek Katlı Binalar" kategorisinde "En İvi Proje" ödülüne layık görüldü. ABD'nin en ivi mimarlık ofisleri arasında gösterilen Perkins and VVill ile ortak yürütülen proje MIPIM jürisinden büyük övgü topladı. Ödülle ilgili açıklamada bulunan Nef Yönetim KuruluÜyesi Erden Timur. "Nef Nevv York projesi Manhattan'daki yaşamı ve insanların ihtiyaçları gözlemlenerek tasarlandı. New York'un yüksek katlı binalarında sosyalleşme imkanı bulamayan ve genelde bireysel hayatlar yaşanan bu şehre yeni bir nefes getirmeyi amaçlıyor" dedi. 

BİR ÖDÜL DE TABANLIOĞLU'NA MIPIM'de ödüle layık görülen bir diğer Türk şirketi de Tabanlıoğlu Mimarlık oldu. 

MIPIM Avvards 2015'te Selçuk Ecza projesi ile "En İyi Ofis Yapısı" ödülünü alan Tabanlıoğlu Mimarlık, küresel buluşmada katılımcı ve konuşmacı olarak da yer aldı. 


Akşam


Geri Dön