28 / 03 / 2024

ödüllü kule

ödüllü kule

Nef, New York'taki kule projesiyle Tabanlıoğlu da Selçuk Ecza projesiyle dünyanın en büyük fuarı MIPIM'de ödüle layık görüldü. Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkuliin Oscar'ı sayılan MIPIM'de Architectural Review

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1,5 milyar TL’lik Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı için harekete geçti!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ödüllü projesi Oruçreis Kentsel Dönüşümde 2’nci etap uzlaşma görüşmeleri için harekete geçti.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ödüllü proje CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta!

CASAFABAY Bodrum, Fabay Life tarafından Bodrum Havalimanı'na 4 dakika uzaklıkta yükseliyor. En iyi lüks villa geliştirme ödülüne layık görülen CASAFABAY Bodrum 24 ay vade sıfır faiz fırsatıyla satışta.

Oscar ödüllü yönetmen Ridley Scott Samsung Galaxy S23 Ultra ile kısa film çekti! 3 Şubat 2023 fiyat listesi...

Alien Covenant, Gladiator ve The Martian filmleriyle Oscar kazanan dünyaca ünlü yönetmen Ridley Scott ile Kore sinemasının korku ve gerilim alanında tanınmış yönetmeni Na Hong-jin, yeni filmin gelişmiş kamera özelliklerini bir araya getiriyor.

Trabzon'da 600 dönümlük proje yatırımcıları bekliyor!

"En İyi Peyzaj Mimarlığı" kategorisinde ödüllü "Mağmat Tarihi İpekyolu Canlandırma" projesi yatırımcılarını bekliyor... İşte detaylar...

Aziz Sancar'ın müzeye dönüştürülecek evindeki restorasyonda sona gelindi!

Mardin'in Savur ilçesinde Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğup büyüdüğü ve doktorluk yaparken kaldığı evin restorasyonda sona gelindi...

Nobel ödüllü aktivist Kerman, Husiler'in Sana'daki ev ve ofisine el koyduğunu açıkladı!

Nobel ödüllü Yemenli aktivist Tevekkül Kerman, başkent Sana'da yer alan evine ve ofisine Husiler tarafından el konulduğunu açıkladı.

D’S Damat, Next Level Alışveriş Merkezi’nde açıldı!

D’S Damat'ın yeni şubesi, JLL Türkiye tarafından yönetilen, ödüllü mimarisi ve prestijli konumu ile Ankara’nın en özel alışveriş merkezlerinden Next Level Alışveriş Merkezi'nde açıldı.

Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın Mardin'deki evi müze oluyor!

Nobel ödülüne sahip Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğduğu ve doktorluk yaptığı sırada yaşadığı Mardin'in Savur ilçesindeki evi müzeye dönüyor.

Ömer Seyfettin’in sıra dışı hayatı ilk kez tiyatro sahnesinde!

Ödüllü yazar Kosta Kortidis'in usta kalemiyle sahne taşıdığı yeni tiyatro oyunu “Deli Şair Ömer Seyfettin”; büyük hikayecinin ölüm yıldönümü olan 5 Mart’ta İstanbul’da seyirci ile buluşuyor...

Nobel ödüllü Aziz Sancar'ın Mardin'deki evi müze oluyor!

Nobel ödüllü bilim adamı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın Mardin de doğup büyüdüğü veevin müzeye dönüştürülmesi için proje hazırlandı...

Cer İstanbul'a ‘Az Katlı Konut Projesi’ ödülü!

Uluslararası mimari ödüllü projelerin markasıhaline gelen Ege Yapı’nın Yedikule sahil hattında hayata geçirdiği Cer İstanbul projesi Dubai Cityscape Awards’ta ‘Az Katlı Konut Projesi’ kategorisinde ödülünün sahibi oldu.

Beyazıt Meydanı, Turgut Cansever'in ödüllü projesi temel alınarak düzenlenecek!

İstanbul'un simge meydanlarından Beyazıt, Türkiye'nin yetiştirdiği önemli mimarlardan Turgut Cansever'in 1960 yıllarında düzenlenen yarışmada kendisine birincilik getiren proje temel alınarak düzenlenecek.

ödüllü kule Haberi

ödüllü kule

Nef, dünyaya açılma vizyonunda gerçekleştirdiği New York projesiyle gayrimenkuliin Oscar'ı sayılan MIPIM'de Architectural Review Future Projects Avvards'ta "Yüksek Katlı Binalar" kategorisinde "En İvi Proje" ödülüne layık görüldü. ABD'nin en ivi mimarlık ofisleri arasında gösterilen Perkins and VVill ile ortak yürütülen proje MIPIM jürisinden büyük övgü topladı. Ödülle ilgili açıklamada bulunan Nef Yönetim KuruluÜyesi Erden Timur. "Nef Nevv York projesi Manhattan'daki yaşamı ve insanların ihtiyaçları gözlemlenerek tasarlandı. New York'un yüksek katlı binalarında sosyalleşme imkanı bulamayan ve genelde bireysel hayatlar yaşanan bu şehre yeni bir nefes getirmeyi amaçlıyor" dedi. 

BİR ÖDÜL DE TABANLIOĞLU'NA MIPIM'de ödüle layık görülen bir diğer Türk şirketi de Tabanlıoğlu Mimarlık oldu. 

MIPIM Avvards 2015'te Selçuk Ecza projesi ile "En İyi Ofis Yapısı" ödülünü alan Tabanlıoğlu Mimarlık, küresel buluşmada katılımcı...