26 / 04 / 2024

Newada Residence fiyat!

Newada Residence fiyat!

Firma: ML Yapı

Proje: Newada

Newada Residence fiyat listesi dahilinde daireler 436 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Son 70 dairenin kaldığı Maltepe Newada Residence projesinde teslimler Mart 2014 yılında yapılıyor...




Son 70 konutun kaldığı  Newada  Residence projesi 288 adet konuttan meydana geliyor. Newada Residence projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de  ML Yapı  tarafından hayata geçirilyior.


Newada Residence fiyat bilgisinden önce projenin detayları hakkında bilgi verelim. Newada Residence Maltepe projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinden oluşuyor. Newada Residence tanıtım ofisi ile 0216 383 92 92 telefon numarasını arayarak görüşme yapabilirsiniz.


Maltepe Newada Residence projesi içerisinde spor alanları, çocuk oyun alanları, dinlenme alanları, yüzme havuzu, güvenlik, sauna, fitness merkezi, buhar odası, kapalı otopark gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Newada Residence fiyat!


Newada Residence fiyat listesine göre dairelerin başlangıç fiyatları 436 bin lira olarak belirlendi. Newada Residence Maltepe projesinde yüzde 30 peşinat ödendikten sonra kalan yüzde 70 kısım 36 ay sıfır faiz olarak ödeniyor.


2 blok olarak inşa ediliyor olan Newada Residence Maltepe projesinde bloklardan biri 20, diğeri 26 katlı olarak tasarlandı. Newada Residence Maltepe teslim tarihi 2014 yılının Mart ayı olarak belirtiliyor.



Newada Residence Maltepe ulaşım!

Newada Residence Maltepe adres : Altay Çeşme Mahallesi Saldıray Sokak, Maltepe - İstanbul



Newada Residence iletişim bilgisi

Telefon: 0216 383 92 92

Web adresi: www.newada.com.tr


projeye sor



Geri Dön