23 / 04 / 2024

Next Level daire fiyatları!

Next Level daire fiyatları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level

Next Level daire fiyatları kapsamında projede yer alan daireler 464 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Ankara Next Level Konutlarında 2014 yılının Haziran ayında teslim edilecek...



2014 Haziran'da teslimleri geçekleşecek olan  Next Level  projesi Ankaranın Söğütözü bölgesinde konumlandırılıyor. Next Level daire fiyatları bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim.


19 bin 500 metrekare arsa alanına sahip olan  Ankara  Next Level Evleri toplamda 65 rezidans daireden meydana geliyor. Next Level Ankara Konutlarında ayrıca 45 suit daire ve 133 adet ofiste bulunuyor.


Next Level daire fiyatları bilgisinden önce projenin sosyal alanlarından bahsedelim. Next Level Ankara Konutlarında fitness center, toplantı salonu, yüzme havuzu, buhar odası ve oyun alanları bulunuyor.  


Next Level Konutları  Pasifik İnşaat  imzası taşıyor. Pasifik İnşaat Next Level satış ofisi ile 0312 284 47 47 no'lu telefon numarası ile irtibata geçebilir ve proje hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Next Level daire fiyatları:

Next Level Residence Ankara fiyat listesi kapsamında konutlar 464 bin liradan başlıyor. Next Level Konutlarının metrekare birim fiyatı ise 7 bin 200 TL olarak belirlendi.


Pasifik İnşaat Next Level nerede?

Next Level Residence ulaşım adresi: Eskişehir Yolu ( Dumlupınar Bulvarı) No:3 Söğütözü / Ankara


Pasifik İnşaat Next Level telefon numarası: 

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: www.nextlevel.com.tr

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön