16 / 04 / 2024

Next Level Loft Ofis satılık!

Next Level Loft Ofis satılık!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Next Level Loft Ofis

Next Level Loft Ofis satılık bağımsız ünitelerin fiyatları başlangıç olarak 1 milyon 100 bin TL olarak belirlendi. Proje kapsamında teslimlerin 2014 senesinin sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor



Ankara'da Söğütözü'nde inşa edilen Next Level Loft Ofis satılık bağımsız üniteleriyle ilgili bilgilendirme öncesinde projeden bahsedelim. 


Next Level Loft Ofis kapsamında tek blok bulunuyor. Projedeki tek blok 28 kattan meydana geliyor. Projede toplam inşaat alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi. 


Next Level Loft Ofis Rezidans,  Pasifik İnşaat  tarafından hayata geçiriliyor.  Next Level Loft Ofis  Projesi, toplamda 100 milyon liralık yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Ankara'nın ilk loft projesi olan Next Level Loft Ankara'da alışveriş merkezi, ofisler ve de rezidans daireler yer alıyor. 


Brigitte Weber Mimarlık'ın mimarisinde imzasının bulunduğu Next Level Loft Ofis Söğütözü'nde toplam arsa alanı 5 bin metrekare olarak belirlendi. 


Next Level Loft Ofis satılık!


Next Level Loft Ofis satılık bağımsız ünitelerin alanları 198 metrekareden başlıyor ve de 250 metrekareye kadar yükseliyor. 


Next Level Loft Ofis Ankara'da 70 ünite bulunuyor. Projede 6 bin metrekarelik spor merkezi, basketbol sahası, fitness center, güneşlenme terası ve cadde mağazaları yer alıyor. 


Next Level Loft Ofis satılık bağımsız ünitelerin fiyatları 1 milyon 100 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Çalışmalarına 2013 Şubat'ta başlanan Next Level Loft Ofis  Ankara  teslim tarihi 2014 yılının sonu olarak belirlendi. 


Next Level Loft Ofis Ankara iletişim

Telefon: 0312 284 47 47 

Web Adresi: http://www.nextlevel.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön