19 / 04 / 2024

NG Kütahya Seramik 6.Bizim Ekip Toplantısı gerçekleştirildi!

NG Kütahya Seramik 6.Bizim Ekip Toplantısı gerçekleştirildi!

NG Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları tarafından düzenlenen ''6.Bizim Ekip Toplantısı'' Antalya Titanic Otel'de 28-31 Ocak tarihlerinde 650 kişinin katılımı ile gerçekleşti.



NG Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları iş ortaklarının çalışanlarını bir araya getiren büyük buluşma 29 Ocak Cuma sabahı NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral ve KYK Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Onur Sürmeli’nin katıldığı toplantı ile başladı.


Eğitimler, Aktiviteler, Eğlence ve Ödül Töreni…

Bizim Ekip toplantısı süresince gerçekleşen NG Kütahya Seramik teknik seramik, dış cephe, KYK Yapı Kimyasalları ürün eğitimleri ve yeni seramik lansmanlarının yapıldığı showroom gezisinde katılımcılara sektörel yenilikler ve uygulamalar hakkında bilgiler edindi.


Bu sene altıncısı düzenlenen Bizim Ekip Toplantısı'nda tavla, bowling ve futbol turnuvaları çekişmeli ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Katılımcılar takım ruhu ile yarışarak dostça mücadele ettiler.


Programın son günü gerçekleşen gala gecesinde; turnuva şampiyonları, NG Kütahya Seramik ve KYK Yapı Kimyasalları 2015 yılı başarı ödülleri sahiplerini buldu.


Gecenin sonunda konuklar, Bülent Serttaş’ın muhteşem sahne performansı eşliğinde gönüllerince eğlendiler.


Geri Dön