25 / 04 / 2024

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Ataşehir

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...



Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir projesi ön satışta. Merakla beklenen Nidapark Ataşehir projesi ile ilgili detaylar belli oldu.

130 konutun yer aldığı projede, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon evlere yer veriliyor. 

"Tahincioğlu ayrıcalığıyla Ataşehir'de yeni bir sayfa açılıyor, Nidapark Ataşehir yaşan enerjisiyle keşfinizi bekliyor." ifadeleriyle tanıtılan Nidapark Ataşehir projesinde konut teslimlerinin 36 ay sonra yapılması planlanıyor. 

Nidapark Ataşehir fiyat listesi

Nidapark Ataşehir projesini fiyatları merak ediliyor. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Ataşehir projesinde yer alan 1+1 evlerin fiyatları 4 milyon 330 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. Projede yer alan tek 2+1'lerin fiyatları 6 milyon 590 bin Türk Lirası'ndan; dubleks 2+1'lerin fiyatları ise 7 milyon 440 bin Türk Lirası'ndan başlıyor. 

Nidapark Ataşehir projesinde bulunan konutlar için şirket bünyesinde vade imkanıyla ödeme fırsatı sunuluyor. 

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen firmaları arasına adını yazdıran Tahincioğlu, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu korumayı sürdürüyor. Yazlık bölgelerde hayata geçirdiği yeni konut projeleriyle de ön plana çıkan Tahincioğlu, geçtiğimiz aylarda da Nidapark Göcek projesini satışa sunmuştu. Söz konusu proje bölgenin 'ilk markalı lüks konut projesi' olma özelliğinde. Nidapark Göcek projesinde 4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplamda 32 villa bulunuyor. Projede yer alan villaların alanları ise 238 ila 440 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Web: http://tahincioglu.com/nidaparkatasehir

Tel: 444 4 846 

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Nidapark Ataşehir ödeme planı Eylül 2022!

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!


projeye sor



Geri Dön