24 / 04 / 2024

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesinde de ön talep dönemini başlattı. Peki Nidapark Ataşehir nerede? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...



Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen isimleri arasında bulunan Tahincioğlu, 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyor. 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen en yeni projesi Nidapark Ataşehir ismiyle hayata geçirilecek. Tahincioğlu ayrıcalığıyla Ataşehir'de yeni bir sayfa açılıyor, Nidapark Ataşehir yaşan enerjisiyle keşfinizi bekliyor." cümleleriyle lanse edilen Nidapark Ataşehir projesinde ön talep avantajları başladı.

Merakla beklenen Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesi, İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de yükselecek. Ön talep toplanan Tahincioğlu Nidapark Ataşehir projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Nidapark Ataşehir projesinin fiyat listesi henüz belli olmadı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'e verdiği bilgide, başka bir ön talep toplayan projeleri Nidapark  Gündoğan'da villa ve rezidansların yer alacağını kaydetmişti.

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

İnşa ettiği projelerle gayrimenkul sektörüne yeni soluklar kazandıran Tahincioğlu Holding Nidapark Göcek projesinde ise satışları geçtiğimiz Mayıs ayında başlatmıştı.

Nidapark Göcek projesinde yer alan konut tipleri  4 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplamda 32 villa bulunuyor. Proje kapsamındaki villaların alanları ise 238 ila 440 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 

Web: http://tahincioglu.com/nidaparkatasehir

Tel: 444 4 846 

 

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Gayrimenkul'den 4 yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...


Geri Dön