25 / 04 / 2024

Nidapark Ayyıldız nerede?

Nidapark Ayyıldız nerede?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Ayyıldız

Tahincioğlu imzası ile hayata geçirilen Nidapark Ayyıldız projesi satışa çıktı. Kağıthane'de yer alan Nidapark Ayyıldız nerede?



Nidapark Ayyıldız projesi yatay mimari özelliğiyle ön plana çıkıyor. Kağıthane'de hayata geçirilen proje Tahincioğlu imzası ile inşa ediliyor. 95 dairenin yer aldığı projede 1+1, 2+1, 2,5+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. 

Dairelerin simpleks ve dubleks olarak tasarlandığı Nidapark Ayyıldız projesinde 61 adet 1+1 daire, 10 adet 2+1 daire, 12 adet 2,5+1 daire, 9 adet 3+1 daire ve 3 adet 4+1 daire yer alıyor.Projede daire fiyatlaru 682 bin liradan başlıyor ve 2 milyon 660 bin liraya kadar yükseliyor. 

Nidapark Ayyıldız nerede?

Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu ve Eyüp'e komşu olan Nidapark Ayyıldız projesinin çevresinde Kağıthane Belediyesi, alışveriş merkezleri, üniversiteler, parklar ve yapı marketler bulunuyor. Kağıthane metro istasyonunun yanında yer alan proje Cendere Caddesi ve Develi Caddesi arasında yer alıyor. 

Nidapark Ayyıldız nerede?

Nidapark Ayyıldız nerede?

Nidapark Ayyıldız nerede?

Nidapark Ayyıldız projesinde açık yüzme havuzu,iç avlu, süs havuzu, teras oturma alanları, fitness, soyunma odası, sauna alanları, kış bahçesi gibi sosyal donatı alanları yer alıyor. 

Web: http://www.nidaparkayyildiz.com
Tel: 444 4 846 


projeye sor



Geri Dön