27 / 04 / 2024

Nidapark Başakşehir yakında ön satışta!

Nidapark Başakşehir yakında ön satışta!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Başakşehir

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Kayaşehir'de hayata geçireceği Nidapark Başakşehir projesi için yakında ön satışlara başlayacak. Konut ve ticari ünitelerin yer alacağı Nidapark Başakşehir projesi için ön talep toplanıyor...




Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Kayaşehir'de hayata geçireceği  Nidapark Başakşehir  projesi için yakında ön satışlara başlayacak. Nidapark Başakşehir projesi Bahçetepe İstanbul ile Bulvar İstanbul projelerinin yanında hayata geçirilecek.  


Tahincioğlu'nun, Nidapark Başakşehir projesi 24 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek. Projenin satılabilir alanı 80 bin metrekare. Projenin mimari çalışmaları tamamlandı.


Kayabaşı 5. etaba da "Nidapark" gelecek


Tahinciğlu, 8 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilen Kayabaşı 5. etap ihalesini de 1 milyar 72 milyon 600 bin satış toplam geliri, yüzde 38'lik 407 milyon 588 bin liralık en yüksek teklifle kazandı. Projede konut, ofis ve cadde mağazaları olacak. 103 bin 277 metrekare alanda inşa edilecek olan 5.etap projesi, Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda, Evvel İstanbul'un yanında inşa edilecek.


Nidapark Başakşehir yakında ön satışta!


Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/ 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön