19 / 04 / 2024

Nidapark Bomonti satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin 300 TL!

Nidapark Bomonti satışa çıktı! Metrekaresi 8 bin 300 TL!

Tahincioğlu’nun, Bomonti’de inşa ettiği yeni projesi Nidapark Bomonti bugün düzenlenen basın toplantısıyla satışa çıktı.




Hayata geçirdiği ayrıcalıklı projelerle sektörün öncülerinden olan Tahincioğlu’nun, Bomonti’de inşa ettiği yeni projesi Nidapark Bomonti’de satışlar başladı. 


Tahincioğlu Nidapark Bomonti, yaşam, ofis ve alışveriş alanlarının yanı sıra meydan kullanımı da sunuyor.  Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, İstanbul’un 100 yılı aşkın tarihe sahip semti Bomonti’de ‘Kolay Ulaşılan, Zor Vazgeçilen’ Nidapark Bomonti projesinin hem semt, hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunacağını belirtti.


Farklı bölümlerden oluşan ve şehrin kalbinde konforlu yaşam alanları sunan Nidapark Bomonti’de daire fiyatları KDV dâhil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projenin teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Bomonti Hilton'da düzenlenen tanıtım toplantıda konuşan Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projeye ilişkin olarak şu açıklamaları yaptı: “100 yılı aşkın tarihiyle, İstanbul’un en eski semtlerinden prestij sahibi semti Bomonti, şehrin yeni gözdesi konumunda. İstanbul’un en önemli ulaşım akslarının üstünde, şehrin eğlence, kültür ve sanat hayatının kalbinde yer alan Bomonti’de ‘Kolay Ulaşılan, Zor Vazgeçilen’ Nidapark Bomonti projemizle hem semt, hem de mülk sahiplerine konforlu bir yaşam sunmaya hazırlıyor, dedi. 


100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul’un prestij sahibi semtlerinden olan Bomonti’nin ve şehrin yeni gözdesi olmaya aday bir proje olduğunu belirtenTahincioğlu Genel Müdürü Alpaslan Çalım projeyle ilgili olarak şu bilgileri verdi: “Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan’dan oluşan Nidapark Bomonti; Beyoğlu, Beşiktaş ve Maslak aksına komşu bir karma proje. Tahincioğlu’nun karma projelerdeki uzmanlığıyla geliştirilen Nidapark Bomonti, iyi düşünülmüş ve doğru planlanmış projesiyle isteyene manzara, isteyene teras, isteyene de bahçe keyfi sunuyor.” 


Nidapark Bomonti’den Tarihi Yarımada Manzarası 


Nidapark Bomonti projesi; Nidapark Bomonti Teras, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Meydan, Nidapark Bomonti Suit olmak üzere 5 bölümden meydana geliyor. Nidapark Bomonti Kule’de 1+1’den 4,5+1’e kadar daire tipleri bulunuyor.  

Yüzde 5 peşinatla

Projede yüzde 5 peşinat, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10  ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz,  61-120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faiz imkânı yer alıyor. Satışlarda anlaşmalı olan Vakıfbank, Halkbank, Akbank’tan kredi seçeneklerinden yararlanılabiliyor. Projede peşin alım yapmak isteyenlere ise yüzde 15 indirim imkanı sağlanıyor.



Tel: 444 4 846

Web: www.tahincioglu.com




Geri Dön