19 / 04 / 2024

Finanspark ön satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL'ye! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Finanspark ön satışa çıktı! Metrekaresi 4 bin 500 TL'ye! 3 farklı ödeme seçeneğiyle!

Finanspark projesi ön satışa çıktı. Proje kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor ve 5 bin TL'ye kadar yükseliyor. Ataşehir'de konumlanırılan projede 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.



 Batı Ataşehirde yer alan Finanspark projesi, Sarp Group ve Emlak Pazarlama ortaklığı bünyesinde yükseliyor. Bugün itibariyle ön satışa çıkan projede; 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçeneklerde konutlar yer alıyor. Projedeki konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 500 TL'den başlıyor ve 5 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Finanspark projesi kapsamında 3 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Bunlardan ilkine göre yüzde 25 peşinat veriliyor ve geri kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle ödeniyor ve yüzde 3 indirim yapılıyor. İkinci seçeneğe göre yüzde 5 peşinat veriliyor ve yüzde 75 banka kredisiyle ödeniyor. Geri kalan yüzde 20'lik kısım 4'e bölünüyor ve faizsiz senet olarak ödeniyor. Üçüncü ödeme şekline göre ise yüzde 25 peşinat veriliyor ve geri kalan yüzde 75'lik kısım 3 farklı senet şeklinde ödeniyor.

Finanspark Ataşehir, 3 blok halinde yükselecek. Bloklardan biri rezidans, biri otel ve biri ise ofis bloğu olacak.6 bodrum katı ile 41 normal kat olmak üzere toplam 47 katlı bloklar halinde inşa edilmesi planlanan Ataşehir Finansbankın  inşaat alanı 180 bin metrekare olarak belirlendi. Projenin ilk etabında residencelar satılacak ve sonrasında dükkan, ofis ve otel kısmı açılacak. Projenin 2,5 yıl sonra tamamlanması planlanıyor. Akşam 6'ya kadar açık olan projenin satış ofisi Varyap Meridian'ın hemen karşısında yer alıyor.

444 47 33
www.sarpgroup.com


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön