25 / 04 / 2024

Nidapark Bomonti Tahincioğlu ödemeleri!

Nidapark Bomonti Tahincioğlu ödemeleri!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Bomonti

Nidapark Bomonti projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Nidapark Bomonti'de fiyatlar KDV dahil 714 bin TL'den başlıyor...



Nidapark Bomonti teslim tarihi 2020 yılı olarak planlanıyor.  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından inşa edilmekte olan  Nidapark Bomonti  Evleri projesi toplam 536 konut, 102 ofis ve 12 mağazadan oluşuyor. 

Tarihi yarımada manzarasına hakim konuma sahip Nidapark Bomonti projesi İstanbul Bomonti'de yer alıyor. Nidapark Bomonti projesinde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçenekleri sunuluyor.
 

Nidapark Bomonti projesi, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan olmak üzere 5 bölümden meydana geliyor. 
 

Nidapark Bomonti Evleri fiyatları!

Nidapark Bomonti Evleri fiyat listesi KDV dahil 714 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Nidapark Bomonti projesi lokasyon olarak Taksim'e 5 dakika, Sultanahmet'e 12 dakika ve havalimanına 20 dakika mesafede inşa ediliyor. 
 

Nidapark Bomonti Tahincioğlu ödemeleri!

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılan Nidapark Bomonti Rezidans projesi ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat vererek ,6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10  ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz,  61-120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faizle ödenebiliyor. Projede Vakıfbank, Halkbank, Akbank’tan kredi seçeneklerinden yararlanılabiliyor. 
 

Nidapark Bomonti projesi ortak kullanım alanlarında; fitness, yüzme havuzu, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanı, otopark gibi olanaklar da sunuluyor.  
 

Tel: 444 4 846 
Web: http://www.nidaparkbomonti.com/tr/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön