26 / 04 / 2024

Nidapark Bomonti projesi

Nidapark Bomonti projesi

Nidapark Bomonti projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin 300 TL'den başlıyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat tarihi ne zaman?

Nidapark Bomonti Tahincioğlu ödemeleri!

Nidapark Bomonti projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Nidapark Bomonti'de fiyatlar KDV dahil 714 bin TL'den başlıyor...

Nidapark Bomonti satışa çıktı!

Tahincioğlu tarafından Şişli Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde ön satışlar başladı. 727 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede 536 daire, 102 ofis ve 12 mağaza yer alıyor.

Nidapark Bomonti Konutları iletişim!

1+1'den 4+1'e kadar konut alternatiflerine yer verilen Nidapark Bomonti projesi 18 bin 79 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Nidapark Bomonti nerede?

Nidapark Bomonti'de ofis, otel, ticari birimler ve rezidans daireler yer alıyor. 150 milyon TL yatırım bedeline sahip proje 18 bin 79 metrekarelik alanda inşa edilecek. Peki Nidapark Bomonti nerede?

Tahincioğlu Nidapark Bomonti satılık!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildi. İstanbul'un Şişli ilçesinde yükselecek projede 3 bloktan meydana geliyor.

Nidapark Bomonti Tahincioğlu satış ofisi!

Nidapark Bomonti Tahincioğlu satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Memorial Şişli Hastanesi'ne yakın konumda olan proje 3 blok halinde inşa edilecek.

Nidapark İstinye 2020 değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Nidapark İstinye projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Novotel Bomonti için düğmeye basıldı!

Aykaç Gayrimenkul Novotel Bomonti projesi için düğmeye bastı. Proje için ÇED süreci başladı.

Nidapark Bomonti Rotana ile yoluna devam ediyor!

Tarihi semt Bomonti’de yükselen lüks konut projesi 'Nidapark Bomonti'de Orta Doğu, Afrika, Doğu Avrupa ve Türkiye’nin önde gelen otel yönetimi şirketlerinden Rotana ile iş birliği yapıldı. 

The Bomonti Residences: Nidapark Bomonti'nin adı değişti!

Nidapark Bomonti projesinin adı The Bomonti Residences olarak değişti. Projede 565 adet konut bulunuyor.

Nidapark İstinye 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Nidapark İstinye projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı!

İzmir Halkapınar'da hayata geçirilen Mahall Bomonti projesi için ÇED süreci başladı.

Nidapark Bomonti'de konut sayısı değişti!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde konut konut sayısı 840 oldu. Projede ayrıca 102 adet ofis, 168 adet otel odası ve 12 adet ticari ünite de yer alacak.

Sinpaş GYO Bomonti projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Şişli İlçesinde yer alan Bomonti Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Nidapark İstinye 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,Nidapark İstinye projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Mahall Bomonti ne zaman teslim?

Mahall Bomonti projesi 3 bloktan meydana geliyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden meydana gelen proje Türkerler İnşaat imzasını taşıyor.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

Nidapark Bomonti'de bakmaya doyamayacağınız bir ev manzarası!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Bomonti Evleri'nde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor..

Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat!

Nidapark Bomonti projesinde metrekare birim fiyatları 8 bin 300 TL'den başlıyor. Tahincioğlu Nidapark Bomonti teslimat tarihi ne zaman?

Nidapark Bomonti projesi Haberi

Nidapark Bomonti projesi

Nidapark Bomonti projesi İstanbul Şişli Bomonti'de hayata geçirildi. Nidapark Bomonti projesi toplamda  599 konut, 60 ofis ve 18 cadde mağazasından oluşuyor.

Nidapark Bomonti projesinde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. 

Nidapark Bomonti projesi, Nidapark Bomonti Kule, Nidapark Bomonti Teras, Nidapark Bomonti Suit, Nidakule Bomonti Ofis, Nidapark Bomonti Meydan olarak beş bölümden oluşuyor.       

Nidapark Bomonti Evleri'nde yüzde 5 peşinat vererek, 6 ay sonra yüzde 5 ara ödeme, 12 ay sonra yüzde 10 ara ödeme, yüzde 80’lik kısmı 60 aya kadar yüzde 0 faiz,  61- 120 aylık seçilen vadelerde ise yüzde 0.45 aylık faizle ödeme yapılabiliyor.     

Nidapark Bomonti fiyat 2018!

Nidapark Bomonti'de metrekare fiyatları 8 bin 300...