26 / 04 / 2024

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...



Tahincioğlu, Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM Fuarına bu yıl Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi ile katıldı.Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, MIPIM’in gayrimenkul sektörünün buluşma noktası olduğunu söyledi. 

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı nda!

MIPIM 2018 Fuarı'nda olmanın kendileri için gurur kaynağı olduğunu ifade eden Tahincioğlu, "Türkiye’de gayrimenkulün güçlü oyuncularından biri olarak bu fuara katılmak bizim için bir gurur kaynağı. Tahincioğlu olarak, bugüne kadar sektöre değer katan pek çok projeye imza attık bundan sonra da aynı yolda aynı titizlikle yürümeye devam edeceğiz. Bizi tercih eden müşterilerimize en doğru kanaldan ve en doğru mesajla ulaşmaya ve ihtiyaç duydukları yaşam alanlarına yönelik projeler üretmeye ve satış sonrası desteğimizi arttırma yolunda ilerleyeceğiz. Her yıl getirdiğimiz güzel projelerle de organizasyona ve sektörümüze değer kattığımızı düşünüyoruz. Türk şirketleri her yıl ve çoğalarak burada olmalı" şeklinde konuştu.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı nda!

Mottolarının mutluluk olduğunu belirten Tahincioğlu, "Türkiye’deki gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak, bugüne kadar tamamlamış olduğumuz projelerimizin inşaat alanı yaklaşık 3,5 milyon metrekareye ulaştı. Projelerimize yatırım yapan müşterilerimizi hem alırken, hem yaşarken hem de satarken mutlu etmeyi başarıyoruz" dedi. 


Geri Dön