20 / 04 / 2024

MIPIM 2018 Fuarı

MIPIM 2018 Fuarı

MIPIM, 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde, 29. kez gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Mehmet Özhaseki: Yabancıların Türkiye'ye ilgisi büyük, bugünlerde yatırım yapmayan pişman olacak" dedi..

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

MIPIM'de şehirler yarışıyor!

Gayrimenkul sektörünün yoğun katılımıyla düzenlenen, dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarlarlarından olan MIPIM 2018 Fuarı’nda İstanbul Çadırı açıldı. MIPIM, bu yıl "Dünyada Şehirlerin Haritası Değişiyor" mottosu ile gerçekleşiyor.

Tahincioğlu 2 projesi ile MIPIM 2018 Fuarı'nda!

Tahincioğlu,MIPIM Fuarı’ndaki yerini bu sene de aldı. Tahincioğlu, Nidapark Bomonti ve Nidakule Finans Merkezi projelerini fuarda görücüye çıkardı...

MIPIM 2018 yarın kapılarını açıyor!

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri kabul edilen MIPIM 2018, yarın Fransa'nın Cannes kentinde kapılarını açıyor. 

ProPlan, MIPIM 2018 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek!

ProPlan Proje Yönetimi, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında Türkiye'yi temsil edecek birkaç kurumdan biri olacak...

MIPIM Fuarı 7-8 Eylül'de!

Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ana teması “Yeni Dünya: Yeni Dönem, Yeniden Bir araya Gelme Zamanı” şeklinde belirlendi. 7-8 Eylül'de gerçekleştirilecek olan MIPIM Fuarı'na 10 bin gayrimenkul sektör lideri katılım gösterecek.

6 milyon insan ekmeğini inşaat sektöründen kazanıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Fransa’nın Cannes kentinde gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'na katıldı. Bakan Kurum burada çok önemli açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum MIPIM 2019 fuarını gezdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, uluslararası MIPIM 2019 fuarına katılan ülkelerin çadırlarını ziyaret etti. MIPIM 2019 3 gün sürecek.

Türk müteahhitler dünyada ikinci sırada!

Cannes'da gerçekleştirilen MIPIM 2019 Fuarı'nda konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Türk müteahhitliğine baktığınızda Çin'den sonra ikinci sıradayız. Türkiye'de inşaat sektörü 6 milyon kişiye istihdam sağlıyor'' dedi.

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM kapılarını açtı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı olarak bilinen MIPIM, Fransa'nın Cannes kentinde "Geleceği Etkilemek" temasıyla başladı. MIPIM Fuarı, 15 Mart Cuma gününe kadar açık olacak.

Legrand, A -TECH Fuarı’nda yeni nesil ürünlerini görücüye çıkardı!

Legrand Grubu, 22 -25 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen A – Tech, Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı’na Ar-Ge destekli inovatif ürünleriyle katılım gösterdi.

RECEXPO 2018 kapılarını açtı!

Bakü 4. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı (RECEXPO 2018) kapılarını açtı. Fuara Türkiye, Gürcistan, Birleşik Arap Emirlikleri, İngiltere, Portekiz, Karadağ, ABD ve İspanya'dan emlak şirketleri katıldı...

Hasanoğlu Grup EXPO Fuarı'nda iş dünyasıyla buluştu!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Banu Evleri markalı projeleriyle 21-24 Kasım 2018 tarihleri arasında CNR Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 17. MÜSİAD Expo Fuarı’nda yatırımcılarla bir araya geldi.

Ege Yapı Fuarı 1 Kasım'da başlıyor!

EGE YAPI Fuarı, Fuarizmir’de profesyonel ziyaretçilerle buluşacak. Fuar, 1 – 4 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek...

Türkerler İnşaat, Münih Expo’da 3 projesiyle yer alacak!

Türkiye’de 25 yılı aşkın süredir inşaat sektörüne öncülük eden Türkerler, Expo 2018 Fuarı’nda Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve İstanbul Çiftçi Towers projelerini tanıtacak.

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

How to Buy Property in Turkey kitapçığı Dubai Cityscape Fuarı'nda dağıtılacak!

How to Buy Property in Turkey kitapçığı ı 2-4 Ekim 2018 tarihleri arasınd Dubai Cityscape Global Fuarı'nda dağıtılacak...

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

MIPIM 2018 Fuarı Haberi

MIPIM 2018 Fuarı

Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından biri olarak kabul edilen MIPIM, 13-16 Mart 2018 tarihlerinde Fransa’nın Cannes şehrinde, 29. kez gayrimenkul sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getirdi. Türkiye’nin 250 kuruluş ve 657 kişilik temsiliyetle gövdegösterisi yaptığı fuarda, gayrimenkul ve mimarlık şirketleri kadar şehirler ve ilçeler düzeyinde gerçekleşen katılım da MIPIM 2018’de en dikkat çekici detaylardan biri olarak ön plana çıkıyor.  Balıkesir, Beyoğlu, Bursa’dan Osmangazi, Gaziantep, Hatay, İstanbul ve Sivas’ın yer aldığı fuara dair en önemli gelişmelerden biri de Bakanlık düzeyinde temsiliyet oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan’ın da katılımlarının olduğu fuarda uluslararası çevrelerin dikkatle izleyeceği etkinliklerden biri de “İpek Yolu: Türkiye’den Dünyaya Açılan Kapı” Ana Oturumu oldu. 

Bakan Özhaseki’nin açılış konuşmasını gerçekleştirdiği oturumda küreselleşen dünyada...