29 / 03 / 2024

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da yüzde 15 peşinatla!

Nidapark Küçükyalı Büyükada'da yüzde 15 peşinatla!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Küçükyalı Büyükada

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...



Nidapark Küçükyalı projesi  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzasıyla hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı projesi kapsamında yer alan dairelerin satış süreci devam ediyor.

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

218 adet multi evin yer aldığı Nidapark Küçükyalı Büyükada'da ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen teraslı ve deniz manzaralı Multi Evler mevcut.

2 blok olarak tasarlanan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak. 

Nidapark Küçükyalı Büyükada fiyat listesi 2020
Nidapark Küçükyalı Büyükada'da en düşük konut bedeli 1.1 milyon TL, en yüksek konut bedeli 2.5 milyon TL olarak belirlendi.

Nidapark Büyükada'da 60 ay 0 vade farkı ya da 120 ay 0,79 vade farkıyla konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut alınabilen Nidapark Büyükada'da ödemeler 2. yılda başlıyor.

Lansmana özel ödeme avantajlarının sunulduğu Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde evinize özel teras alanı, özel depo alanı, güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve vale hizmeti mevcut.

Nidapark Küçükyalı Büyükada lokasyon
Nidapark Küçükyalı Büyükada da yüzde 15 peşinatla!

Web: http://www.nidaparkkucukyali.com/etaplar/nidapark-kucukyali-buyukada/
Telefon: 444 48 46

Palladium Cadde Küçükyalı dükkanları satışa çıkıyor!


projeye sor



Geri Dön