18 / 04 / 2024

küçükyalı büyükada yüzde 15 peşinat kampanyası

küçükyalı büyükada yüzde 15 peşinat kampanyası

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. İşte projeyle ilgili tüm detaylar...

Big Country Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin, 15 ay vade fırsatı!

Akyapı tarafından Büyükçekmece'de yükselen Big Country projesinde 25 peşin, 15 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

2023'ü yüzde 6 büyümeyle kapatan emlak sektörü, kazandırmaya devam edecek!

2023 yılını yüzde 6’lık bir büyüme oranıyla kapatan gayrimenkul sektörü yatırımcısına 2024 yılında da kazandırmaya devam edecek.

Vakıflar'ın yüzde 200'lük kira zammı Meclis gündeminde!

CHP Milletvekili Melih Meriç, Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nün kiralık iş yerlerine yüzde 120, konutlara da yüzde 200 zam yaptığını kaydederek söz konusu artışla ilgili soru önergesi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den yüzde 10 indirimle konut fırsatı! 20 bine yakın başvuru geldi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, bir süre önce 15 Kasım tarihinde başvurularını kabul etmeye başladığı KONUT A.Ş Projesi için süresinin 15 Aralık Cuma günü son bulacağını belirtti.

Fırsatçıların şişirdiği fiyatlara büyük darbe: Betona yüzde 20 kâr sınırı kapıda!

Beton fiyatlarında artış devam ederken fahiş fiyatlara sert müdahale geliyor. Bu kapsamda beton maliyetleri hesaplanacak ve yüzde 20 üzerinde kâra izin verilmeyecek.

Günlük kiralık ev arzı yüzde 97 artarak zirveye yerleşti! Toplamda 110 bin 857 ev günlük olarak kiralanıyor

Türkiye'de son iki yılda günlük kiralık ev arzı yüzde 97 arttı. Özellikle pandemi sonrasında artışların başlaması ile toplam 110 bin 857 ev günlük olarak kiraya veriliyor. 

ŞOK’ta, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim!

​​​​​​​ŞOK’tan indirim konusunda ekim müjdesi geldi. Buna göre, Ariel aqua pudrada yüzde 27, Baby Turco ikili fırsat paketince yüzde 16 ve karışık turşuda yüzde 17 indirim fırsatı başladı. İşte 1 Ekim 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Arçelik MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinde yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Küçük ev aletleri konusunda indirim düğmesine basan Arçelik, MC 6056 çok amaçlı pişirici alana 2’nci küçük ev aletinin yüzde 50 indirim satılacağını açıkladı. Bu nedenle evine küçük ev aleti almak isteyenler MC 6056 çok amaçlı pişiricinin teknik özelliklerini ve detaylarını araştırmaya başladı.

Arçelik’te indirim kampanyası başladı!  Buhar kazanlı ütü alana ikinci küçük ev aletine yüzde 50 indirim!

Arçelik’ten küçük ev aleti alacaklara resmen ağızları açık bırakacak bir indirim kampanyası geldi. Arçelik, iki küçük ev aleti alımına yüzde 50 indirim uygulayacağını açıkladı.

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri. Vatandaşın ödeyemeyeceği seviyede zam geliyordu. Bakanlık harekete geçti

Evlerin artık en büyük sorunlarından biri site aidatları. Aidatlara öyle zamlar geliyor ki vatandaşların ödeyemeyeceği seviyelere çıkarılıyordu. 3 Bakanlık konuyu çözmek için harekete geçti.

İstanbullulara kötü haber: Yüzde 57 zam 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplu ulaşımda talep ettiği yüzde 57'lik zam teklifi Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı temsilcileri tarafından reddedildi. Dikkatler, yapılacak olan olağanüstü toplantıya döndü. İşte detaylar...

Fitch raporunda 'enflasyon' vurgusu: 2023 küresel büyüme tahminini açıkladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomiye ilişkin büyüme beklentisini 2023 yılı için yüzde 2'den yüzde 2,4'e yükseltti.

küçükyalı büyükada yüzde 15 peşinat kampanyası Haberi

küçükyalı büyükada yüzde 15 peşinat kampanyası

Nidapark Küçükyalı projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı projesi kapsamında yer alan dairelerin satış süreci devam ediyor.

Nidapark Küçükyalı Büyükada projesiyle ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Projeden yüzde 15 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

218 adet multi evin yer aldığı Nidapark Küçükyalı Büyükada'da ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen teraslı ve deniz manzaralı Multi Evler mevcut.

2 blok olarak tasarlanan Nidapark Küçükyalı Büyükada projesinde teslimler 36 ay sonra yapılacak. 

Nidapark Küçükyalı Büyükada fiyat listesi 2020
Nidapark Küçükyalı Büyükada'da en düşük konut bedeli 1.1 milyon TL, en yüksek konut bedeli 2.5 milyon TL olarak belirlendi.

Nidapark Büyükada'da 60 ay 0 vade farkı ya da 120 ay 0,79 vade farkıyla konut sahibi olunabiliyor. Yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut...