19 / 04 / 2024

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.



Bodrum’da açtığı Nikki Beach Resort&Spa ile Türkiye’ye gelen Amerikalı Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. Projeyle büyük bir binanın tepesine havuzlu plaj yapılacak. İstanbul’un ardından  İzmir  ve Çeşme de yatırım planları arasında


Amerikalı Nikki Beach Worldwide, Temmuz ayında Bodrum’da açtığı Nikki Beach Resort&Spa ile girdiği Türkiye’de büyüme planları yapıyor. Nikki Beach, dünyada müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat unsurlarını tek bir bünyede toplayan ilk lüks plaj kulübü konsepti olarak biliniyor. Jennifer Lopez’den Madonna’ya ünlü isimlerin müdavimi olduğu Nikki Beach’i Bodrum’a taşıyan grup, İstanbul’u da unutmadı. 


Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. Bu projeyle büyük bir binanın tepesine havuzlu plaj yapılacak. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.  Nikki Beach Resort&Spa’nın Genel Müdürü Murat Deniz, Nikki Beach Worldwide’ın Türkiye’de büyümek istediğini söyledi.


Nikki Beach Worldwide dan İzmir ve İstanbul da otel!


Türkiye’de büyüyeceğiz


Grubun dünya genelinde 14 şehirde yatırımları olduğunu kaydeden Deniz, şöyle devam etti: “Yatırımcılarımızdan Lübnanlı Cihad El Khoury, bu yatırımı Türkiye’ye ve ekonomisine duydukları güvenin bir yansıması olarak değerlendiriyor. Kısa vadeli bir yatırım yapmadık, Nikki Beach Türkiye’de kalıcı olacak. Türkiye’de büyümek istiyoruz. Nikki Beach City projemiz var. Bu projede büyük bir binanın tepesinde havuz ve beach yer alacak. Yatırımcılar bu konseptin İstanbul’da olmasını istiyor. İleride Çeşme ve İzmir’de de yatırımlar olabilir.”


4 otelinden biri Türkiye’de


Girişimci Jack Pendrod tarafından 1998 yılında kurulan Nikki Beach, adını Pendrod’un bir otomobil kazasında hayatını kaybeden kızı Nicole’den alıyor. Nikki Beach markası Miami Beach, Florida, Saint Tropez, Saint Barth, Fransız Batı Hint Adaları, Marbella, Marrakech, Koh Samui, Mallorca, Ibiza, Porto Heli, Bali, Monte Carlo, Monaco ve Dubai’de hizmet veriyor. Otel ve spa  yatırımları ise Jack Pendrod’un Lübnanlı Cihad El Khoury ile tanışmasından sonra başlamış. Şu anda Tayland, Yunanistan, Türkiye ve Dubai’de otel, spa ve beach konsepti bir arada hizmet veriyor.


Vatan


Geri Dön