18 / 04 / 2024

Nikki Beach Worldwide izmir

Nikki Beach Worldwide izmir

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3,5 milyon TL'ye Süleyman Çetinsaya’nın şirketine kiraladı!

Avrupakent GYO, Swissotel Resort Bodrum Beach'i aylık 3.5 milyon TL bedelle  Süleyman Çetinsaya’nın şirketi Pantur Otelcilik'e kiraya verdiğini açıkladı. İşte detaylar...

Avrupakent GYO, 580 milyon TL değerindeki Swissôtel Resort Bodrum Beach'i satın aldı!

Avrupakent GYO, Swissôtel Resort Bodrum Beach'i 580 milyon TL bedelle peşin olarak satın aldı.

ABD'li milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach'te dünyanın en pahalı evini inşa edecek!

Citadel Risk Fonu’nun kurucusu milyarder Ken Griffin, Florida Palm Beach’teki 27 dönümlük mülkünde 1 milyar dolarlık ev inşa edecek. Bu ev dünyanın en pahalı evi olacak...

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu!

Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri belli oldu. Peki,  Alarko GYO Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değeri ne kadar?

Alarko GYO, Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı!

Alarko GYO, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Gündoğan Mahallesi, Buruncuk mevkiinde yer alan Tekaş Teknik İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi A.Ş.'ye ait Green Beach Resort Otel'in tapusunu aldı. 

Alarko GYO, Bodrum'daki Green Beach Resort Otel'i 422.9 milyon'a satın alacak!

Alarko GYO, Bodrum Buruncuk mevkiinde bulunan 1022 yatak kapasiteli Green Beach Resort Otel'in KDV hariç 422 milyon 875 bin TL'ye satın alınmasına karar verdi...

Ahu Aysal'ın Bodrum’daki yazlığı beach club oldu!

Geçtiğimiz aralık ayında İstanbul’da bulunan oteli Les Ottomans’ı icrayla satan cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Ahu Aysal, Bodrum’da bulunan yazlığını satışa çıkardı. Gündoğan’da bulunan lüks villa, beach club olarak kullanılmaya başlandı.

Continent Worldwide Hotels'den 2 yeni konsept otel geliyor!

Otelciliğe yeni bir bakış açısı ile yaklaşmayı prensip olarak benimsemiş olan Continent Worldwide Hotels, yeni nesil otelciliğin artık kaçınılmaz olduğu günümüzde, iki yeni marka ve konsepti tanıtmak için hazırlıklarını yapıyor.

Fethiye'deki kaçak beach club inşaatı durduruldu!

Fethiye'nin Göcek Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapılmaya çalışılan beach club inşaatı çevre halkının müdahalesi sonucunda engellendi. 

Trump'ın eski Palm Beach arazisi rekor fiyata satıldı!

Finansçı Scott Shleifer, Donald Trump'ın eski Palm Beach arazisine Florida tarihinin en yüksek bedelini ödedi. 

Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü 2020 yılı ekspertiz değerleme raporu!

Alarko GYO'nun portföyünde yer alan Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü için değerleme kuruluşunca hazırlanan ekspertiz değerleme raporu yayınlandı. 

Doğan Holding'in Bodrum'daki otelini Hilton işletecek!

Susona Bodrum LXR Hotels adıyla yerini alan Hilton bu kez Nikki Beach'in hemen yanında bulunan, Torbalı Koyu'nun en eski işletmelerinden biri olan Işıl Club Bodrum'u da bünyesine kattı.

Alarko GYO Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün değerleme raporu!

Alarko GYO portföyündeki Fethiye Hillside Beach Club Tatil Köyü'nün 30 Aralık 2019 tarihli raporunun 4.14 ve 5.1 maddeleri revize edildi.

Nikki Beach Worldwide izmir Haberi

Nikki Beach Worldwide izmir

Bodrum’da açtığı Nikki Beach Resort&Spa ile Türkiye’ye gelen Amerikalı Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. Projeyle büyük bir binanın tepesine havuzlu plaj yapılacak. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme de yatırım planları arasında


Amerikalı Nikki Beach Worldwide, Temmuz ayında Bodrum’da açtığı Nikki Beach Resort&Spa ile girdiği Türkiye’de büyüme planları yapıyor. Nikki Beach, dünyada müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat unsurlarını tek bir bünyede toplayan ilk lüks plaj kulübü konsepti olarak biliniyor. Jennifer Lopez’den Madonna’ya ünlü isimlerin müdavimi olduğu Nikki Beach’i Bodrum’a taşıyan grup, İstanbul’u da unutmadı. 


Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. Bu projeyle büyük bir binanın tepesine havuzlu plaj yapılacak. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel...