29 / 03 / 2024

Nilgün Erman kimdir?

Nilgün Erman kimdir?

Nilgün Erman, Edip Gayrimenkul Yatırım San ve Tic. A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu. Peki, Nilgün Erman kimdir? Nilgün Erman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Nilgün Erman...



Nilgün Erman kimdir?

20 yılı aşkın perakende ve alışveriş merkezi tecrübesini 2014 yılı başında Mergen Consulting Group’a taşıyarak, şirketin perakende ve kiralama alanlarında büyümesini sağlamıştır. Nilgün Erman, MCG’da Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak, tüm perakende ve AVM hizmetlerinden sorumludur.


Nilgün Erman’ın konsept geliştirme ve kiralama aşamasında servis verdiği projeler arasında İstinyePark, Zorlu Center, ViaPort, Rönesans Optimum & Piazza konseptleri, Emaar Square, Forum Marmara, KentPark, Armada ve Panora alışveriş merkezleri sayılabilir. 


Türkiye dışında özellikle Kuzey Irak’ta Erbil, Süleymaniye ve Dohuk’ta bulunan 3 projenin ve Emaar Square Suriye’de konsept geliştirme ve kiralama hizmetlerine liderlik etmiştir. Perakende kuruluşları ile olan tecrübesi sayesinde JLL içerisinde Cadde Mağazacılığı ekibini kurup, perakendeciler için farklı çözümler üretilmesini sağladı.


Nilgün Erman’ın, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) ve KAGİDER üyelikleri bulunmakta olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.


Edip Gayrimenkul bağımsız yönetim kurulu adaylarını belirledi!



Geri Dön