19 / 04 / 2024

Nilüfer'de 5 katlı binanın yıkımına başlandı!

Nilüfer'de 5 katlı binanın yıkımına başlandı!

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde bulunan 5 katlı apartmanın yıkımına başlandı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı yıkım sırasında binada bulunan bir Türk bayrağı, iş makinesi yardımıyla yere düşürülmeden alındı.



Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki bir bina giriş katındaki kolon ve beton bloklardaki çatlaklar nedeniyle tahliye edilmişti. Boşaltılan 5 katlı bina için yıkım çalışmalarına başlandı.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı yıkım sırasında binada bulunan bir Türk bayrağı, iş makinesi yardımıyla yere düşürülmeden alındı.

11 Ekim'de tahliye edilen 5 katlı ve 11 daireli apatrmanın yakınında bulunan binalarda tedbir amacıyla boşaltıldı. Nilüfer Belediyesi tarafından hasarlı binanın yıkılması yönünde rapor hazırlanmıştı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nün onayladığı raporla yıkım başlamış oldu.

Çalışmayı çevre sakinleri ilgiyle izlerken, yıkılan binadan düşen molozların çevreye zarar vermemesi için çalışma titizlikle yürütüldü. Ekiplerin, çalışmaları iki günde tamamlayacağı öğrenildi. 


Geri Dön