20 / 04 / 2024

Nisan'da hangi konut projeleri satışa çıkacak?

Nisan'da hangi konut projeleri satışa çıkacak?

Türkiye yerel seçim öncesinde siyasi ve ekonomik anlamda gergin günler geçirdi. Konut sektöründe seçim sonrasında istikrarlı bir havanın esmesi bekleniyor. İnşaat firmaları bu ay itibariyle projelerini vitrine çıkarmaya başlıyor.



İnşaat firmaları bu ay itibariyle projelerini vitrine çıkarmaya başlıyor. Her iki günde bir, her biri milyon liralarca yatırım bedeline sahip 13 konut projesinin vitrine çıkması bekleniyor. Projelerle yaklaşık 8 bin 395 konutun satışa sunulması planlanıyor. Müteahhitler bu ortamda satışların etkileneceğini düşünüp bazı projelerinin tanıtımını seçim sonrasına bıraktı. Müteahhitler seçimlerin ardından hayata geçirilecekleri bu yeni projelerin gayrimenkul sektörünü geçen yılki günlerine döndüreceğini öngörüyor. 


Rönesans Kartal Projesi: Rönesans İnşaat, İstanbul'daki ilk konut projesini şehrin yeni gelişen bölgelerinden Kartal'da hayata geçirecek. 3 blokta 276 konut bulunacak Rönesans Kartal Projesi'nde daire tipleri 1 +1 'den 3+1 'e kadar 68 ile 186 metrekare arasında değişecek.

 

NEF Ataköy: Nefin Ataköy'deki yeni projesinde yaklaşık 2 bin civarında konut bulunacak. 20 bin metrekarelik alanda 6 blok halinde yükselecek projenin mimari tasarımını dünyanın en prestijli mimarlık ofislerinden HOK yapacak. 


Viaport Venezia ofis blokları: Gaziosmanpaşa'da Via Properties Gürsoy Yatırım Ortaklığı taralından inşa edilen Venedik konseptli Viapoıt Venezia'nın ofis blokları da bu ay içinde satışa çıkacak. Projede 250 ofis yer alacak. 


Sur Yapı TEM ve İdilia: Sur Yapı, iki konut projesinin lansmanını yapacak. TEM Projesi'nde 250 konut bulunacak. Projede 50 metrekareden 200 metrekareye farklı tiplerde daireler yer alacak. Sultanbeyli'deki İdilia Projesi'nde bulunacak 7 blokta 442 konutu da satışa çıkaracak. 


Gözlem


Geri Dön