26 / 04 / 2024

Nivo projelerinde yüzde 25 indirime ek yüzde 5 indirim!

Nivo projelerinde yüzde 25 indirime ek yüzde 5 indirim!

Firma: Cathay Group

Gayrimenkul sektöründe başlatılan konutta yüzde 20 indirim kampanyasına destek veren Nivo, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinde ilave yüzde 5 daha indirime gitti...



Cathay Group Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım, Hükümetin konut sektörünü canlandırmaya yönelik adımlarının memnuniyet verici olduğunu söyleyerek “Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerimizde kampanyanın üzerinde bir orana çıkarak yüzde 25 indirim yapma kararı aldık” dedi.

KONUTDER, GYODER ve İNDER’in başlattığı kampanyaya gayrimenkul sektörünün öncülerinden Nivo da destek veriyor. Firma, Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerinde kampanyaya yüzde 5 ilave ederek destek verdi.  Cathay Group  Genel Müdürü Okan Süha Yıldırım “Kampanyaya tam destek veriyoruz. Başta gençler olmak üzere daha geniş kesimlerin ev sahibi olmasını istiyoruz. Bu amaçla Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projelerimizde kampanyada verdiğimiz sözün de üzerine çıkarak ilave yüzde 5 daha fiyatlarımızda indirime gidiyoruz. Toplamda indirimi yüzde 25’e çıkarma kararı aldık” diye konuştu.

Nivo projelerinde kampanya canlılığı başladı


 
Yıldırım, 30 gün sürecek kampanyada Nivo Ataköy ve Nivo İstanbul projesinden konut almak isteyenlerin kampanyadaki tüm taahhütlerden yararlanacağını hatırlatarak “Öncelikle kampanya süresinde fiyatları sabitliyoruz. Her hangi bir fiyat değişimi yapmıyoruz. Toplu basın toplantısında açıklanan indirim oranının üzerine çıkarak tüm peşin alımlarda ve 120 ay vadeli yüzde 0,98 faizli konut kredili satın alımlarda yüzde 25 indirim yapıyoruz. Buna ilave olarak peşinatı yüzde 5’e çekiyoruz” şeklinde konuştu.  Kampanyanın açıklanmasının ardından ön taleplerin, randevu alanların ve görüşmelerin arttığını belirten Yıldırım, “Nivolarda kampanya rüzgarı esmeye başladı. Biz de ilave desteklerle vatandaşımıza yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Nivo İstanbul; Basın Ekspres’in en gözde yerinde

Değeri her yıl yükselen Basın Ekspres Yolu’nda, 42 bin metrekarelik alanda toplam yatırım bütçesi 200 milyon dolar ile hayata geçirilen Nivo İstanbul, LEED sertifikası adayı. 6 blok 1400 bağımsız üniteden meydana gelen Nivo İstanbul’un toplam inşaat alanı ise 200 bin metrekareyi buluyor. 1 bloğunun 10 katında Nivo İstanbul Citadines, 'serviced apartments' hizmeti vermeye hazırlanıyor. 3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olarak planlanan projenin semte açık, trafik ve yaya giriş çıkışına açık alışveriş caddesi bulunuyor. Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan bir kavşak noktasında mükemmel bir lokasyonda bulunan Nivo İstanbul'un hemen yanına Fatih metro istasyonu geliyor. Proje, kongre merkezleri ve fuar alanlarının yanı sıra Starcity, Mall of İstanbul, Metroport gibi alışveriş merkezlerine, bölgedeki pek çok beş yıldızlı otele, Atatürk Havalimanı ve yapım çalışmaları devam eden 3’üncü Havalimanı'na çok yakın olması gibi avantajlara da sahip… Nivo İstanbul projesinde yer alan dairelerin fiyatları 444 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Nivo Ataköy; kentin merkezinde huzur dolu bir yaşam

Modern şehir hayatının simgesi, huzurlu semt Ataköy’de yükselen Nivo Ataköy projesi, 175 milyon dolar yatırımla hayata geçiriliyor. 12 bin 689 metrekare arsa üzerinde 17 katlı iki bloktan meydana gelen projede toplam 314 konuta yer veriliyor. Blokların alt katlarında 3 kat ticari alan, üst katlarda ise 16 kat home/ofis rezidans katları bulunuyor. Büyüklükleri 55 ile 160 metrekare arası değişen 1+1 ve 2+1 konut seçenekleri sunuluyor. Konut ünitelerinin fiyatları 720 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Sadece konumuyla değil kalitesi ve çağdaş yapısıyla da benzer projelerden ayrılan Nivo Ataköy, 3 bin 500 metrekaresi yeşil alan olmak üzere ve toplamda 5 bin metrekarelik etkinlik alanıyla sakinlerine huzurlu bir kapı açıyor.

Nivo Ataköy’ün içinde yürüyüş parkuru, amfi tiyatro, açık alan fitness, dinlenme ve çocuk oyun alanını içeren peyzaj düzenlemesi yapılıyor. Proje, Gold LEED Sertifikası’na da aday…

 


Geri Dön