25 / 04 / 2024

Nokta Ankara'da 4+1 dairelerin fiyatı 2 bin 100 TL'den başlıyor!

Nokta Ankara'da 4+1 dairelerin fiyatı 2 bin 100 TL'den başlıyor!

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara'da 4+1 dairelerin fiyatı 2 bin 100 TL'den başlıyor.



Türk Yapı tarafından inşa edilen ve 3 bloktan oluşan Nokta  Ankara  ofis, konut ve cadde mağazalarından meydana gelen karma proje olarak hayata geçirildi.

NOKTA 1

Nokta 1, 23 katlı ofis bloğa sahip olur her biri teras alanları dahil net 332 metrekarelik katta dubleks ofislerden meydana geliyor. Katta iki bağımsız bölüm olan Nokta 1 ofislerde, arzu edildiği takdirde birleştirilip 750 metrekareye yakın kullanım alanları yapılabiliyor ve tam kat kullanım yetkisi elde edilebiliyor. Ofisler ileri kaba (Shell-Core) teslim edilerek tüm alt yapı sistemi ofis içine kadar getirilmiştir.

Nokta 1’in baza kısmında bulunan 18 adet ticari alan, cadde mağazası konseptiyle cafe-restoran ve hizmet mağazası olarak hizmet verecek.

15. kattan itibaren Şa-Ra Enerji’nin genel merkezi olarak kullanılacak Nokta 1’de hayat başladı.

Nokta 1 Ofisler: 3 milyon 250 bin TL'den başlarken fiyatlar kata ve cepheye bağlı olarak değişiyor.

Nokta Ankara da 4+1 dairelerin fiyatı 2 bin 100 TL den başlıyor!

NOKTA 2

Konut, ofis ve cadde mağazalarını dahil edecek şekilde iki bloktan oluşan Nokta 2 ise projenin 2. Etabı olarak Mart 2022'de bitecek.

Blokların altındaki baza kısmında bulunan 20 adet ticari alan; cafe-restoran, hizmet ve perakende mağazaları olacak şekilde hayata geçirildi.

NOKTA 2 /Konut

Nokta 2 Konutlar; 2+1 ve 4+1 dairelerden meydana geliyor. Konutların tümünde her yönden Ankara  manzarasına sahip, geniş açılı, oldukça keyifli teras alanları yer alıyor. 4+1 dairelerin tümü dubleks ve loft tipi dizayn edildi. olup teras alanları dahil net 234 metrekare büyüklüğünde.

Nokta Ankara da 4+1 dairelerin fiyatı 2 bin 100 TL den başlıyor!

Konutlarda;

Gordion (Güneybatı)
Eskişehir Yolu (Kuzeybatı)
Ankara manzarası (Kuzeydoğu)
Avlu/Meksika Caddesi (Güneydoğu) olacak şekilde 4 farklı cephe ve manzara bulunuyor.

Projede satış sistemi etaplı şekilde gerçekleşiyor. Bu kapsamda; projenin bu etabında sadece 4+1 konutların satışı gerçekleşiyor.

4+1 konutların liste satış fiyatı KDV Dahil 2 milyon 100 bin TL'den başlıyor. Proje kapsamında; peşin ödeme, anlaşmalı bankalardan kredi kullanım imkanı ve kişiye özel ödeme seçenekleri ile yapılıyor. Ödeme seçeneklerine göre farklı indirim imkanları sunuluyor.

NOKTA 2 / Ofis

Nokta 2 / Ofislerin tamamı katta dubleks olup teras alanları dahil 254 m² net kullanım alanına sahiptir. Ofisler ileri kaba (Shell&Core) teslim edilecek olup tüm alt yapı sistemi ofis içine kadar getirilmiştir.

Nokta 2 Ofisler : KDV Dahil 2 milyon TL başlangıç liste satış fiyatı olup fiyatlar kata ve cepheye bağlı olarak değişmektedir. Projemiz bünyesinde; peşin ödeme , anlaşmalı olduğumuz bankalardan  kredi kullanım imkanı ödeme seçenekleri mevcuttur. Ödeme seçeneklerine göre farklı indirim oranları uygulamaktadır.

https://noktaankara.com/

 
 


Geri Dön