20 / 04 / 2024

Evila Evleri Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 700 TL'den başlıyor!

Evila Evleri Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 700 TL'den başlıyor!

Firma: Fuzul Grup

Proje: Evila

Evila projesi Başakşehir'de Fuzul Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Evila Evleri'nde metrekare birim fiyatı 2 bin 700 TL'den başlıyor...




Kent Neriva,  Olimpa AVM, Kent Ariva ve Olimpa Rezidans projeleriyle Başakşehir’de hayalleri inşa eden Fuzul Yapı, Necat İnşaat’la birlikte farklı konseptiyle Başakşehir’in çehresini tümüyle değiştirecek yeni bir projeyi hayata geçiriyor.


İstanbul’un yeni gözdesi Başakşehir’de farklı konsepti ile ayrıcalıklı bir Proje Evila, özenle projelendirilmiş, hayatı doyasıya yaşamanız için tasarlanmış bir mekan.


Evila Evleri Başakşehir de metrekaresi 2 bin 700 TL den başlıyor!Evila  Evleri Başakşehir'de metrekaresi 2 bin 700 TL'den başlıyor'/>


İster ev, ister villa. Evila’da tercih sizin.


İster rezidans konforundaki kat bahçeli dairelerinde, ister begonvillerle bezenmiş size özel bahçeli villalarında huzuru bulun. Hobi bahçelerinde doğayla iç içe yaşayın. Size ait bir dünyada yaşamın keyfini sürün. Çünkü Evila hem size hem de ailenize mutlu ve huzurlu bir yaşam vaad ediyor.


Kolay Ulaşım Alternatifleri


EVİLA. İstanbul’un ulaşımı en kolay ve gözde yerleşim yeri Başakşehir’de inşa ediliyor. Atatürk Havalimanı ve Esenler Şehirler Arası Otobüs Terminali’ne 20 dakika.


Sinema, spor alanları, kültürel etkinlikleri ve birbirinden ünlü markalarıyla eğlence ve alışveriş ve yaşam merkezi OLİMPA AVM’ye ve yeni yapılacak olan Sağlık Şehrine 3, Olimpiyat Stadı’na ve Başakşehir Devlet Hastanesi’ne 5 dakikalık mesafede.


Evila Evleri Başakşehir de metrekaresi 2 bin 700 TL den başlıyor!


İnşası tamamlanmış, yakında hizmete girecek olan 2 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan metro, TEM, E5 ve inşaatı başlayacak olan 3. Köprü bağlantılarına olan yakınlığı ile şehrin gürültü ve stresinden uzaklaştırırken, imkanlarından da kolayca yararlanmanızı sağlıyor.


Sosyal Donatılar


Evila bünyesinde bulundurduğu sosyal donatılarıyla konut sahiplerinin beklentilerini tam olarak karşılamak üzere planlandı. Her ihtiyaca cevap veren, yediden yetmişe her yaşa, her zevke hitap eden sosyal donatıları, yaşamı ayaklarınızın altına seriyor ve hayatı yaşanır kılıyor. 


Bay-bayan ayrı kapalı yüzme havuzu, bay-bayan soyunma-duş, fitness salonu, sauna,  sosyal tesis cafe, yönetim ofisi, spor alanları, her daireye tahsisli kapalı otopark, dinlenme alanları, yürüyüş parkurları ve her villaya özel tahsisli hobi bahçesi ile iki adet açık otopark ve rezidans dairelerde kat bahçeleri sunulan özelliklerden bazıları.  


Evila Evleri Başakşehir de metrekaresi 2 bin 700 TL den başlıyor!


Evila Rezidans, İki blokta; 160 - 184 m2 arasında 72 adet 3+1 ve 340 m2 8 adet 4+1 daireden oluşuyor. 


Evila Villaları’nda 405 m2’den oluşan 26 adet bahçeli villa sahiplerine doğayla iç içe bir yaşam sunmaya hazırlanıyor.


Evila Sıraevler’de, 240 m2 12 adet bahçeli sıra ev bulunuyor. 


Evila Cadde Mağazaları; 22 m2 ile 669 m2 arasında 27 adet mağazayla Evila sakinlerinin her tür ihtiyacını ayaklarına getiriyor.



0212 485 75 99

www.evila.com.tr


projeye sor



Geri Dön