28 / 03 / 2024

Nolte Mutfak Gaziantep'e açılacak!

Nolte Mutfak Gaziantep'e açılacak!

İthal mutfak markası Nolte salonla mutfağı birleştirip Nolte Neo ismiyle yeni bir segmente girdi. Yeni marka yüzde 30 daha pahalı olacak..



Alman mutfak markası Nolte, ilk lansmanını Köln'deki mutfak fuarında yaptığı Nolte Neo'yu nisan ayında Türkiye pazarında satışa sunacak. Gelecekte artan nüfusa paralel olarak metrekaresi küçülecek evlerden yola çıkan marka, mutfağı yaşam alanı haline getirme fikriyle oturma grubu, kütüphane, televizyon ünitesi gibi ürünleri mutfak paketinin içine soktu. 


100 ADET SATACAK 

Nolte Neo'nun hem fiyat hem de tarzı itibarıyla her eve giremeyeceğini dile getiren Nolte CEO'su Sebahattin Gürel, "Artan nüfusla birlikte evlerin metrekarelerinin daha da küçüleceğini düşünürsek mutfak artık mutfak olmaktan çıkıp zamanın büyük bir bölümünün geçirildiği alanlar haline gelecek" dedi. A ve A+ olarak ifade edilen yüksek gelir grubuna hitap eden markadan bu yıl yaklaşık 100 adet satmayı planladıklarını vurgulayan Gürel, "Bu tarzı dünyada Nolte hayata geçiriyor. 2.5 yıldır bu marka üzerinde çalışıyoruz. Mevcut Nolte mutfaklara göre yüzde 30 daha pahalı olacak" diye konuştu. 


GAZİANTEP'E AÇILACAK 

Yeni markayı İstanbul,  Ankara  ve Gaziantep'te satacaklarını dile getiren Gürel şunları söyledi: "Gaziantep'te insanlar hâlâ mutfaklarına büyük önem veriyorlar. Şehirde gidilecek birkaç yer var. Diğer günlerde insanlar evlerinde vakit geçiriyor. Paranın harcanacağı yer de kısıtlı olunca kendi evlerine para harcamayı tercih ediyorlar. Kadınlar evlerinde iyi bir marka olmasını istiyorlar."


3-5 YILDA BİR MUTFAK DEĞİŞTİRİYORUZ

Gürel, "Almanya'dan gelen mutfakların yüzde 45'i Nolte ile geliyor. Şu an Türkiye'de 48 tane ithal mutfak markası var. Avrupalılar 15 yılda bir mutfak değiştirirken Türkiye'de 3-5 yılda bir mutfak değiştiriyoruz. Bu durum bizi üzüyor çünkü mutfaklarımız uzun ömürlü" diyor.


Sabah


Geri Dön