19 / 04 / 2024

Nora Yapı Libadiye Projesi geliyor!

Nora Yapı Libadiye Projesi geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda sayısız konut projesini hayata geçiren Nora İnşaat Üsküdar Libadiye'de yeni proje için düğmeye bastı.



Nora İnşaat, özellikle İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ettiği konut projeleriyle ön plana çıkıyor. Para Dergisi'nden Ayşegül Küçükkurt'un haberine göre; firma şimdiye kadar birçok projeyi bitirdi. Yeni proje hazırlıkları ise devam ediyor; hem de aynı anda yedi proje birden. 

İstanbul Libadiye hemen Çamlıca'nın eteğinde Üsküdar sınırlarında bir semt. Metro hattından sonra bölge oldukça değerlendi. Libadiye'de Bulgurlu Caddesi üzerinde yıllardır boş duran bir arsa bulunuyordu. Metro istasyonuna 100 metre mesafede bulunuyor.

Nora Yapı Libadiye Projesi geliyor!

Burada sadece Kurban Bayramı döneminde kurbanlık satışı gerçekleşirdi. Nora İnşaat bu değerli arazi üzerinde yeni bir projeyi hayata geçirecek. Henüz çok yeni olduğu için projenin detayları hakkında bilgi bulunmuyor. Firmanın Bulgurlu'da ikinci bir projesi daha yer alıyor. Bunların dışında Göztepe, Suadiye, Ataşehir, Kozyatağı, Bostancı, Kızıltoprak gibi lokasyonlarda da projeler bulunuyor. Kentsel dönüşüm odaklı projeler de inşa eden firma, otel, ofis, mağaza, kafe gibi pek çok farklı alanda iç mimarlık hizmetleri de sunuyor.

Üsküdar'da 5 bin konutluk dev dönüşüm başladı!

https://www.norayapi.com/


Geri Dön