26 / 04 / 2024

Nora İnşaat projeler

Nora İnşaat projeler

İstanbul Anadolu Yakası'nda sayısız konut projesini hayata geçiren Nora İnşaat Üsküdar Libadiye'de yeni proje için düğmeye bastı.

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Nora Dekorasyon İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited  Şirketi Avcılar’da  500 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Cebecioğlu kuruldu.

Nora Yapı Libadiye Projesi geliyor!

İstanbul Anadolu Yakası'nda sayısız konut projesini hayata geçiren Nora İnşaat Üsküdar Libadiye'de yeni proje için düğmeye bastı.

İnşaat malzemelerindeki zam ev fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İnşaat sektöründe fiyatlar gündemden düşmüyor. Demir fiyatlarındaki artış sektör temsilcilerini tedirgin ediyor. Temsilciler, inşası süren projeler bitirildiğinde konut fiyatlarının artacağını dile getiriyor.

Sehil İnşaat, Türkmenistan'daki tazminat davasını kaybetti!

Muhammet Çap tarafından 1972'de İstanbul’da kurulan Sehil İnşaat, Türkmenistan yönetimi ile anlaşamadı ve ülkede projeler sebebiyle mahkemelik oldu. Mahkemenin sonucu açıklandı.

TACA İnşaat'ın konkordato davasında yeni gelişme!

1988 yılından bu zamana kadar inşaat sektöründe sayısız projeler hayata geçiren TACA İnşaat, konkordato talep etmişti. Konkordato talep eden TACA İnşaat hakkında yeni bir karar alındı. 

Emay İnşaat'ın konkordato duruşması 30 Aralık'ta!

Yıllardır gayrimenkul ve sektöründe sayısız projeler üreten Emay İnşaat, yaşadığı mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar daha çıktı...

Özkıratlı İnşaat'ın konkordato talebi onaylandı! 

10 yıl boyunca inşaat ve gayrimenkul sektöründe projeler hayata geçiren Özkıratlı İnşaat Emlak Nakliye Tekstil Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi. 

Tecnicas Reunidas Projeler İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Tecnicas Reunidas Projeler İnşaat ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Nora Yönetim ve İnşaat Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Nora Yönetim ve İnşaat Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Taner Kenar tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

2019 inşaat sektörünün toparlanma yılı olacak!

İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi meclis üyesi Niyazi Gültekin 2018 yılında inşaat sektörünün en kötü dönemini yaşadığını, "2019 yılında ise sektörün yeni projeler üretmek yerine stokları tüketmeyi hedeflediğini" dile getirdi!

Süleyman Soylu Trabzon'daki inşaat çalışmalarını inceledi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon'daki kamu yatırımlarını inceledi. İnşaat alını gezen Soylu, projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

Nora İnşaat projeler Haberi

Nora İnşaat projeler

Nora İnşaat, özellikle İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ettiği konut projeleriyle ön plana çıkıyor. Para Dergisi'nden Ayşegül Küçükkurt'un haberine göre; firma şimdiye kadar birçok projeyi bitirdi. Yeni proje hazırlıkları ise devam ediyor; hem de aynı anda yedi proje birden. 

İstanbul Libadiye hemen Çamlıca'nın eteğinde Üsküdar sınırlarında bir semt. Metro hattından sonra bölge oldukça değerlendi. Libadiye'de Bulgurlu Caddesi üzerinde yıllardır boş duran bir arsa bulunuyordu. Metro istasyonuna 100 metre mesafede bulunuyor.

Burada sadece Kurban Bayramı döneminde kurbanlık satışı gerçekleşirdi. Nora İnşaat bu değerli arazi üzerinde yeni bir projeyi hayata geçirecek. Henüz çok yeni olduğu için projenin detayları hakkında bilgi bulunmuyor. Firmanın Bulgurlu'da ikinci bir projesi daha yer alıyor. Bunların dışında Göztepe, Suadiye, Ataşehir, Kozyatağı, Bostancı, Kızıltoprak gibi lokasyonlarda da projeler bulunuyor....