19 / 04 / 2024

Normalleşme süreci dekorasyon değişikliklerine talebi artırdı!

Normalleşme süreci dekorasyon değişikliklerine talebi artırdı!

Normalleşme sürecinin başlaması ile dekorasyon değişikliklerine talep artıyor. ATİA Kurucusu Haluk İder, evlerin normalden çok daha fazla kişiselleştirilmeye başlandığını söyledi.



Eskisi gibi dışarıda geçirilen zamanlara özlem her geçen gün artarken evlerde konforlu yaşam alanları yaratılıyor. Evlerde geçirilen zamanın artmasıyla dekorasyonlarda değişiklik yapan kullanıcılar minimal tasarımlar ile de evini sadeleştirmeyi seçiyor. Koronavirüsle değişen dünya düzeni hakkında değerlendirmelerde bulunan ATİA Kurucusu Haluk İder, evlerin normalden çok daha fazla kişiselleştirilmeye başlandığını sözlerine ekledi. Proje taleplerinin yükseldiğinden bahseden İder, değişiklik taleplerine ATİA olarak hayatı kolaylaştıracak çözüm önerileri sunduklarını ifade etti.

''Covid-19 salgını ile alınan önlemlerle evlerimizde daha fazla zaman geçirmeye başladık. Bir taraftan dışarıda zaman geçirmeyi iple çekerken bir taraftan evlerimizi çok daha kişiselleştirmeye başladık. Biz de kullanıcılarımızdan gelen taleplere göre hazırlıklarımızı yaparak daha konforlu ve kişilerin kendilerini yansıtan evler tasarlamaya başladık” dedi.

Geri dönüşüm ile evinde herkesin küçük değişiklikler yapabileceğinden bahseden Haluk İder, “Evde çok fazla kullanmadığımız ancak farklı alanlarda değerlendirebileceğimiz malzemeler var. Örneğin bir merpeni kitaplığa çevirebilmeniz çok kolay. Sürekli aynı dekorlardan sıkılanlar için ailece birlikte zaman geçirebilecekleri pratik dekorasyon çözümleri sunuyoruz. Bir çok çalıştığımız firma ve müşterilerimizin bu tarz nasıl değerlendirebilirim sorularına da yanıt veriyor bu sayede aramızdaki bağları da kuvvetlendiriyoruz” açıklamasında bulundu. 


Geri Dön