20 / 04 / 2024

North İstanbul Sarıyer iletişim!

North İstanbul Sarıyer iletişim!

Firma: Panaroma Grup

Proje: North İstanbul

Satış sürecinin devam ettiği North İstanbul Sarıyer iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. North İstanbul Sarıyer iletişim telefonu olan 0212 323 01 02 numarasından projenin satış ofisi ile iletişim kurabilirsiniz...




1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tiplerinden meydana gelen  North İstanbul  projesinin satış süreci devam ediyor.  5 katlı olarak tasarlanan 5 blok halinde inşa edilen North İstanbul projesi İstanbul'un Sarıyer bölgesinde yer alıyor. 


Panaroma Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen North İstanbul Sarıyer iletişim bilgileri 'ne projenin satış ofisi ile irtibat kurarak ulaşabilirsiniz. North İstanbul Sarıyer projesinin dairelerinde fiyat aralığı 500 bin TL ile 850 bin TL arasında değişim gösteriyor. 


North İstanbul Sarıyer iletişim!


6 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde yükselen North İstanbul Sarıyer projesindeki daireler banka kredisine uygun olarak satılıyor. North İstanbul Sarıyer ödeme planı şöyle: 


North İstanbul Sarıyer ödeme koşullarına göre tutarın 4'te 1'i olan yüzde 25'lik kısmı  peşin olarak ödendikten sonra kalan miktar için kredi kapsamında 120 aylık vadelendirme yapılabiiliyor. North İstanbul Sarıyer iletişim detayları: 


North İstanbul Sarıyer iletişim: 


North İstanbul Sarıyer iletişim adresi: Türkmen Sok. Kasapçayırı Mevki. Sarıyer-İstanbul (Koç Ünv. Batı Yurdu Arkası)

North İstanbul Sarıyer iletişim telefonu (satış ofisi):0212 323 01 02


North İstanbul Sarıyer iletişim!


North İstanbul Sarıyer projesinde yer alan dairelerin teslimatları bu yılın Eylül ayı itibariyle başlayacak. İstanbul Teknik Üniversitesi, Göçmen Çiftliği ve Binicilik Tesisleri'ne yakın konumda yer alan North İstanbul Sarıyer projesinde basketbol sahası, kafeterya, spa, sauna, açık yüzme havuzu, voleybol sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu gibi imkanlar bulunuyor. 


Telefon: 0212 323 01 02

Web Adresi: http://www.northistanbul.com

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön